Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
OFF Jó, csak kiváncsi voltam, mert már több hozzászólásodban is felfigyeltem rá.Mr. Master írta:OFF MODE ON: Szerintem egy egyszerű oka van. Megszoktam így. Állandóan "nm"-et írok pl. az smsekben is, mert úgy jobban kijön a 160 karaker. Aztán MSN-en is elkezdtem ezt használni. Most pedig átterjedt a fórumra is. Ha valakit zavar, akkor tőle valóban sorry. Remélem ezért még érthető, amit mondani akarok evvel. Akit zavar, írjon privit nyugodtan. Senkire meg nEmharagszom. Teljesen megértem a kérdés lényegét és át is érzem a kérdező helyzetét.
OFF MODE OFF
Örülök h valamiben egyetértünk.ozsimiki írta:Hát mindenesetre elgondokodtató...Mr. Master írta:Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb?![]()
![]()
Amúgy Lio!
Még jó hogy be akar férni a keretbe,miért szerinted akik nem tuti kezdők mit akarnak elérni? Mindenki ezért próbál tenni!
"Ha nem maradt volna"- semmi oka nem volt neki,h elmenjen ebből a Barcából! Megnyerte ő is azokat a címeket amit tavaly mindegyik csapattag,és ő is tett érte...
De,hogy valamiben egyetértsünk: én is sokkal több lehetőséget adnék most Saviolának Messi cseréjeként,h lássuk,ott hogy mozogna,mennyire lenne hasznára a csapatnak. Mindenképpen ki kellene ezt deríteni,főleg amíg Eto'o sérült!
Speciel úgy értettem, h ha elmenne, akkor új játékost vennénk, aki minden bizonnyal jobb lenne nála. Viszont így, h nem megy el, nem fogunk arra a posztra harmadik játékost venni.Mr. Master írta:Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb?
OFF: Te miért nem tudod kiírni azt a szót, hogy "NEM"?Egy csomó hozzászólásodban "nm"-zöl.Mr. Master írta:Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb?
Hát mindenesetre elgondokodtató...Mr. Master írta:Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb?
Igyekszek odafigyelni rá , h ne mondjak róla ilyeneket, de néha elő fog fordulni.ozsimiki írta:Lio! Már megint,mik ezek a jelzők?lionelmessi19 írta:hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.sm3ogol írta:ezen nem kell veszekedni!!!:)
mind1 mert mind2 joNe mondjunk már ilyet egy Barcás-ról,aki nem tett semmi rosszat a csapatnak,h egy kalap [auto_cenzúra]..
![]()
![]()
Finomabban is elmondhatod, pl: nem képvisel akkora játékerőt (szerinted),mint Saviola. Valószínű így is van..
Szerintem pedig közel sem tökéletes cseréje Messinek, lásd a Milan elleni meccset kivéve az összesen...Subinho írta:giuly nem [auto_cenzúra]! tökéletes cseréje messinek! lásd: milan ellen...lionelmessi19 írta:hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.sm3ogol írta:ezen nem kell veszekedni!!!:)
mind1 mert mind2 jo
saviola pedig lehet, h egy az egyben jobb playa, mint giuly, de nem az a posztja!!! ő nem szeret szélről indulni, nem szélső, hanem csatár, csak ebben az egy középcsatáros rendszerben komolytalan lenne őt játszatni elől egyedül... saviola akkor lenne hasznára a csapatnak, ha 2 csatáros játékra állnánk át... de minek, ha ez működik...
giuly nem [auto_cenzúra]! tökéletes cseréje messinek! lásd: milan ellen...lionelmessi19 írta:hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.sm3ogol írta:ezen nem kell veszekedni!!!:)
mind1 mert mind2 jo
Lio! Már megint,mik ezek a jelzők?lionelmessi19 írta:hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.sm3ogol írta:ezen nem kell veszekedni!!!:)
mind1 mert mind2 jo
hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.sm3ogol írta:ezen nem kell veszekedni!!!:)
mind1 mert mind2 jo
Ez így van, remélem marad, és nem igazak a hírek.Zsolti írta:Én nem érdekel,hogy a pénz miatt,vagy nem amiatt,de Saviola ezerszer jobb játékos,mint Giuly..