ozsimiki írta:Mr. Master írta:Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb?

Hát mindenesetre elgondokodtató...
Amúgy Lio!
Még jó hogy be akar férni a keretbe,miért szerinted akik nem tuti kezdők mit akarnak elérni? Mindenki ezért próbál tenni!
"Ha nem maradt volna"- semmi oka nem volt neki,h elmenjen ebből a Barcából! Megnyerte ő is azokat a címeket amit tavaly mindegyik csapattag,és ő is tett érte...
De,hogy valamiben egyetértsünk

: én is sokkal több lehetőséget adnék most Saviolának Messi cseréjeként,h lássuk,ott hogy mozogna,mennyire lenne hasznára a csapatnak. Mindenképpen ki kellene ezt deríteni,főleg amíg Eto'o sérült!
Örülök h valamiben egyetértünk.
Egyszerűen nem tetszik, h ilyen szintű játékos van Messi cseréjének, ha abbahagyta volna tavaly, akkor most vki sokkal jobb lenne a helyén a padon. Legalább is gondolom
Persze h semmi oka nem volt elmenni, mert magától nem látja be, h már nem elég jó egy ilyen szintű csapathoz. Legalább is szerintem nem, idén még szinte semmit nem csinált. Egy gól begyötört valahogy, de óriási mázlija volt.
Na! -Ennyi. nem szeretem őt, és haragszom rá, mert ha már ott van a padon, akkor az edzők játszatni fogják. Bár nem tudom, h mér...
Saviolát a helyére.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila