Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
csababarca írta: ↑2025.11.10. 16:29:14Ott sose tudjuk meg mi történt, de hogy rossz volt a kommunikáció szokás szerint az fix.
Valahol időszerű volt a váltás, bár szerintem még meg tudott volna újulni normális edző alatt, ki tudja.
Az utolsó szezonjában iszonyat gyenge volt a keret már.
De ő igazából jól jött ki ebből, kipihenten VB-t tudott nyerni, nálunk örökké a pályán mindent tőle várva szerintem (!) nem lett volna képes arra a teljesítményre a VB-n.
Mi azóta is nyögjük a bajokat, de közben keretileg kiegyenesedtünk. Szóval mi se jártunk annyira rosszul.
Tény ami tény, méltatlan a távozása, ilyen kaliberű játékosok megérdemelnek egy méltó búcsúztatást, könnyeket, ünnepet. Hát még ő.

Itt egyelőre te vergődsz, aki egy Messi szabadrúgás után is a Real szurkolóival van elfoglalva.

Ezt tudom, csak nem nézem ki belőle, hogy eljönne jelképes összegért. Szerintem inkább marad az usában jó pénzt keresni.
Mondjuk új igazolásként annyiért ír alá amennyiért ő akar. Alves is alig kért pénzt amikor visszajött. Piaci alapon valóban nem tudjuk kigazdálkodni de ebből úgyis csak akkor lenne valami ha Messi akarja itt tovább írni a legendáját és jelképes összegért idejön.
Nem tudjuk kigazdálkodni. Élni fog még Lewi, De Jong, Fati, talán Lenglet, stb szerződése, ezek mellett kizárt.gránit írta: ↑2025.05.30. 11:28:17Mivel az MLS-ben nem őszi-tavaszi szezon van, hanem tavaszi-őszi, tehát a szezon egy naptári éven belül bonyolódik le, Messi szerződése is (2025.) december 31-ig szól.
Még akár fel is merülhet, hogy tavaszra, egy utolsó BL-futásra, jelképes összegért visszatérjen, ahogy Dani Alves is visszatért egy tavasz erejére, és volt is akkor egy nagy fellendülés, Xavi edzőségének kezdeti időszakában. Sokat dobott a csapaton az ő visszatérése.
Messi még a tavalyi Copán is elég jó volt, meg lehetne fontolni egy visszatérést.
No igen, vagy fél lvig az egész vikág áradozott az Inigo-Cubarsi párosról. Nem is csoda, elképesztő volt, ami műveltek, csak hát elfáradtak-kiesett Casadó, és amúgy Pedri is elfáradt, aki rengeteg labdát szerzett amúgy, stb, és tényleg legyengültek nagyon a végére.
Örülnének az MLS-ben egy ilyen védelemnek, azért ne essünk át a ló túloldalára...szbsz írta: ↑2025.05.29. 11:38:14Az ellenfélnek ilyen Cubarsi - Inigo - GM szintű védelme van, szóval nincs nehéz dolguk.Deluigi írta: ↑2025.05.29. 07:22:58https://www.youtube.com/watch?v=xtSu7662jOQ
Szorjak a golokat Suarezzel...
Az ellenfélnek ilyen Cubarsi - Inigo - GM szintű védelme van, szóval nincs nehéz dolguk.Deluigi írta: ↑2025.05.29. 07:22:58https://www.youtube.com/watch?v=xtSu7662jOQ
Szorjak a golokat Suarezzel...