Roony Bardghji

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
menczel
Entrenador del Barça

2026.01.09. 21:08:15

ktm írta:
2026.01.09. 20:06:12
ocsike83 írta:
2026.01.09. 13:37:53
Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Reméljük Roony is hozzáteszi a magáét.
Nincs harmadik meccs, eleg az ukran, lengyel, alban harmason tuljutniuk. Abszolut nem megoldhatatlan.
Az se tűnt megoldhatalannak, hogy legalább egy meccset nyerjenek a Koszovó-Szlovén-Svájc ellen. Egyet se sikerült. (0-2-4). Harmatgyengék.

Roony csak 3 meccsen lépett pályára, hátha majd ő megváltja őket.
Zoldbela
Jugador d'estrella

2026.01.09. 20:10:48

Egyáltalán nem biztos, hogy Yamal örökre jobbszélső marad.
Valószínűsítem, hogy rövidesen más szerephez jut, és akkor Roony előtt is megnyílhat a lehetőség.
ktm
Capitá del Barça

2026.01.09. 20:06:12

ocsike83 írta:
Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Nincs harmadik meccs, eleg az ukran, lengyel, alban harmason tuljutniuk. Abszolut nem megoldhatatlan.
ocsike83
Capitá del Barça

menczel írta:
2026.01.09. 12:40:13

Majdnem biztosan nem jutnak ki a Vb-re sajnos (és érthetelen módon, támadósorban Gyökeres, Isak).
Més que un club :P
menczel
Entrenador del Barça

2026.01.09. 12:40:13

Chino írta:
2026.01.09. 09:34:50

Plusz, ha nyáron fut egy jó VB-t elég keresetté is válhat, de még itt a fél szezon, ahol tovább nőhet az értéke.
Kicsit azért csodálkozom, hogy minket választott, pedig sok komolyabb klub is érdeklődött iránta, itt pedig a posztján a világ legjobbja a konkurenciája.
Majdnem biztosan nem jutnak ki a Vb-re sajnos (és érthetelen módon, támadósorban Gyökeres, Isak).
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.09. 11:00:56

ocsike83 írta:
2026.01.09. 09:41:33
Kíváncsi vagyok rá, hogy a klub mennyire ragaszkodik hozzá.
Nyáron majd megint megy az Euró centek jobbra-balra tologatása, nehogy ennek érdekében beáldozzuk.

Az hogy minket választott, szerintem annak tudható be, hogy gyermekkori álma volt a Barca.
Valószínűleg őt is anyagi befektetés céljából vettük, ahogy tettük azt az utóbbi években másokkal. Látszik rajta, hogy tehetséges srác, de Yamal mögött nem fog sokat játszani. Elvileg Sport/MD szerint sorban állnak érte a csapatok. Idén szerintem biztosan marad, kell is a rotációba, jövőre ha nem lesz szükség eladni az FFP miatt, vagy távoznak mások, az is lehet, hogy megy kölcsönbe, mert nem fog sokat játszani.
Ma megkapta a 19-es mezt, és regisztrálták a felnőttek közé.
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.09. 10:56:50

Annyira ragaszkodunk hozzá, hogy átregisztrálták a nagycsapatba és megkapja a 19-es mezszámot.

Szerintem jó ötlet. Neki meg azért a türelem rózsát terem, nem lehet minden 18-20 éves rögtön alapkezdő, 23-25 évesek sem azok, de rajta múlik, elég kitartó és szorgalmas kell, hogy legyen és azért nem ciki a Barca 14-17. számú játékosának sem lenni, nem sokan jutnak el eddig sem és itt azért kupákat, bajnokságokat is lehet nyerni, egy Tottenhamben meg nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2026.01.09. 11:03:18-kor.
ocsike83
Capitá del Barça

2026.01.09. 09:41:33

Kíváncsi vagyok rá, hogy a klub mennyire ragaszkodik hozzá.
Nyáron majd megint megy az Euró centek jobbra-balra tologatása, nehogy ennek érdekében beáldozzuk.

Az hogy minket választott, szerintem annak tudható be, hogy gyermekkori álma volt a Barca.
Més que un club :P
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.09. 09:34:50

bence0330 írta:
2026.01.09. 00:06:52
Szerintem jobban illik a Flick féle játékba, mint amennyire jó játékos. Megvan hozzá mindene, és érzi a többieket. Amúgy eleve jó, de azért nem valami überklasszis. Viszont nagyon passzentos a csapattal, és emiatt jobb lehet nálunk, mint amilyen jó. Én eddig így látom. Amúgy elég komplett játékos, minden lényeges skillje elég jó, ha nem is rettenet kiemelkedő, cselek, passzjáték, kétlábas lövőke, harcosság.

Tényleg remélem, hogy ellesz a padon (Flicknek kicsit többet kéne percekkel jutalmaznia talán ehhez), mert egy Yamal szintű lecserélhetetlen játékos mögé még a dúsgazdag top csapatoknak is nehéz igazán korrekt cserét hozni, Roony meg legalább az. Tavaly rettegni lehetett, mi lesz, ha lesérül pár hétre Yamal, most azért ilyen gond nincs van ember, és elég jó.
Szerintem egy Raphinha-Yamal-Torres-Roony négyes elől simán megférhet, így az utóbbi is kaphat elég lehetőséget, főleg, hogy Fermin és Olmo teljesítménye az utóbbi időben elég hullámzó, illetve a sérülések sem kerülik el őket, valamint meccs közben is lehet további variációs lehetőség vele nem csak egy az egyben csere.
Ugyamakkor azt se felejstük el, hogy úgy játszik idén, hogy tavaly, 18 évesen a teljes szezont kihagyta egy komoly sérülés miatt, így még nehezebb lehet visszatérni, de ő megoldotta. Ha ez nem történik, lehet, hogy már egy szinttel feljebb van.
Én nagyon bízok a srácban, meglepett a teljesítménye, azt hittem, hogy egy teljesen átlagos, középszerű játékos. aki kap néhány percet, aztán megy kölcsönbe, jó eséllyel eladjuk 8-10 millióért és keresünk rajta. Mondjuk a Porto már így is nagyon érdeklődik iránta.
Plusz, ha nyáron fut egy jó VB-t elég keresetté is válhat, de még itt a fél szezon, ahol tovább nőhet az értéke.
Kicsit azért csodálkozom, hogy minket választott, pedig sok komolyabb klub is érdeklődött iránta, itt pedig a posztján a világ legjobbja a konkurenciája.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.01.09. 00:06:52

Szerintem jobban illik a Flick féle játékba, mint amennyire jó játékos. Megvan hozzá mindene, és érzi a többieket. Amúgy eleve jó, de azért nem valami überklasszis. Viszont nagyon passzentos a csapattal, és emiatt jobb lehet nálunk, mint amilyen jó. Én eddig így látom. Amúgy elég komplett játékos, minden lényeges skillje elég jó, ha nem is rettenet kiemelkedő, cselek, passzjáték, kétlábas lövőke, harcosság.

Tényleg remélem, hogy ellesz a padon (Flicknek kicsit többet kéne percekkel jutalmaznia talán ehhez), mert egy Yamal szintű lecserélhetetlen játékos mögé még a dúsgazdag top csapatoknak is nehéz igazán korrekt cserét hozni, Roony meg legalább az. Tavaly rettegni lehetett, mi lesz, ha lesérül pár hétre Yamal, most azért ilyen gond nincs van ember, és elég jó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Andrsika
Jugador d'estrella

2026.01.08. 23:30:27

davi10 írta:
2026.01.08. 18:44:13
Nyilván most kijön neki a lépés, ezért szerintem egy kicsit többet lát most bele mindenki, de 2,5 misiért tényleg ajándék volt a gyerek. És tényleg egy tök random igazolás, dán bajnokságból egy svéd gyerek aki az elmúlt 2 szezonban többet volt sérült, mint nem.
Már nyáron látni lehetett rajta, h jó a srác. Nincs belelátva több, ha rendszeresen játszana biztos vagyok benne még jobb lenne. Én mindenképp megnézném egy Raphi Yamal Rony hármast több meccsen is
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.08. 19:45:18

bence0330 írta:
2026.01.08. 18:31:55
Megkockáztatom, van olyan jó, hogy versenyhelyzetet teremtsen Yamalnak. Nem fog persze. De konkrétan nem lehetett minőségesést érezni a meccsein.
Nekem leginkább az ugrik be róla, hogy negybetűsen illik a csapatba ő, és amit csinál. Annyit csinál, amit tud, úgy csinálja, hogy az mindenkinek jó legyen, van összhang a többiekkel, pedig hát túl sok esélye nem volt összeszokni...

És így, hogy ennyire jó, Yamalnál sem kéne megvárni, míg a konstans 90 percek alatt valami elromlik és ki kell hagynia pár meccset, teljesen nyugodtan le kéne kapni rendszeresen a 70. perc környékén. Raphával már elkezdte ezt, pedig megkockáztatom, a szezon jelenlegi szakaszán Yamalnak jobb a cseréje, Rashford mostanában nem az igazi.

Ki lehet most már jelenteni, hogy ez a nyár pazar volt a ráfordítható erőforrásokat tekintve. Joan Garcia a világ egyik legjobb kapusa, Rashford gyakorlatilag mentette az őszünket támadófronton, remekül, Roony meg szotyiért kb túl jó Yamal mögé. Nem tudom, Decót kell-e dicsérni, vagy inkább a macskaléptű fürkészeinket, de valaki remek munkát végzett.
Már 4 éve figyelemmel követi a klub Roonyt, sőt tavaly már le is akarták igazolni, csak jött a sérülése és kihagyta az egész szezont.
Amúgy ami még feltűnt, hogy elég kétlábas, bátran használja a jobb lábát is, nem mellesleg mindjkét gólját jobbal lőtte.

A statisztikája a 72 játékperc alatt:

1 gól
2 gólpassz
4 kialakított helyzet
2 labdaszerzés
4 nyert párharc
2 sikeres csel

Ez simán elmenne Raphinha statjának is.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2026.01.08. 18:44:13

Nyilván most kijön neki a lépés, ezért szerintem egy kicsit többet lát most bele mindenki, de 2,5 misiért tényleg ajándék volt a gyerek. És tényleg egy tök random igazolás, dán bajnokságból egy svéd gyerek aki az elmúlt 2 szezonban többet volt sérült, mint nem.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2026.01.08. 18:31:55

Megkockáztatom, van olyan jó, hogy versenyhelyzetet teremtsen Yamalnak. Nem fog persze. De konkrétan nem lehetett minőségesést érezni a meccsein.
Nekem leginkább az ugrik be róla, hogy negybetűsen illik a csapatba ő, és amit csinál. Annyit csinál, amit tud, úgy csinálja, hogy az mindenkinek jó legyen, van összhang a többiekkel, pedig hát túl sok esélye nem volt összeszokni...

És így, hogy ennyire jó, Yamalnál sem kéne megvárni, míg a konstans 90 percek alatt valami elromlik és ki kell hagynia pár meccset, teljesen nyugodtan le kéne kapni rendszeresen a 70. perc környékén. Raphával már elkezdte ezt, pedig megkockáztatom, a szezon jelenlegi szakaszán Yamalnak jobb a cseréje, Rashford mostanában nem az igazi.

Ki lehet most már jelenteni, hogy ez a nyár pazar volt a ráfordítható erőforrásokat tekintve. Joan Garcia a világ egyik legjobb kapusa, Rashford gyakorlatilag mentette az őszünket támadófronton, remekül, Roony meg szotyiért kb túl jó Yamal mögé. Nem tudom, Decót kell-e dicsérni, vagy inkább a macskaléptű fürkészeinket, de valaki remek munkát végzett.

És azért Roony az igazi különlegesség, mert Garciát azért bármilyen stat ki kellett, hogy dobja, Rashford meg relatíve adta magát, persze ettől még remek igazolások, de a szír-kuvaiti-svéd egy igazi extra, miközben a Reál kb ugyanilyen szintet hozott 20-30-szor ennyiért, akik azért nem szoktak rosszul terepszemlézni.

Kérdés, ki fog-e nyílni a csipája, mert ha tényleg komoly játékossá kezd válni, akkor lehet elkezdni zavarni a pad. Jelenleg nekem mindig az az érzésem van róla, mikor a pályára lép, és közelről mutatják, mint egy gyerek a cukorboltban, már az élmény neki, hogy itt lehet, olyan igazi boldogan, gyermekien mosolyog. :D

Egyetértek azokkal is, akik ha már Yamal mögött játszani nem fog, több poszton is lehetne, vele egyszerre a pályán. Azt meg nem is tudnám eldönteni, hogy ha ők ketten ott lennének, melyik kapná a jobb szélt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
menczel
Entrenador del Barça

2026.01.08. 11:23:39

NAgyon kedvelem a srácot. Érdemes nézni, folyamatosan kéri a labdát, konstansan jó döntéseket hoz, jól cselez, jól lő, JÓL AD BE, nagy az önbizalma, szerény, szorgalmas.
Simán tudná Yamal-t tehermentesíteni, kérdés hogy erre megvan-e a szándék Flick (talán) és Yamal (nincs) részéről.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.08. 10:45:12

Troym írta:
2026.01.08. 10:07:56
egyszer megnézném középen Fermin/Olmo helyén, mert ők azért hullámzóak (most épp jó formában), de akár mint 9es is pár meccsen
Valószínűbbnek azt tartanám, és szerintem jobb is lenne, ha ketten vannak fent, hogy Yamal bemegy 10-es posztra, mint a Betis ellen, Roony pedig marad szélen. Akkor elég komolyan bevált. Yamal gól, Roony pedig gól+assist.

Kis összehasonlítás a 63 milliós Mastantuonoval, akivel egy poszton játszik.

Mastantuono: 15 meccs. 769 játékperc: 1 gól, 1 assist (Kairat és Levante ellen)

Roony: 14 meccs. 413 játékperc: 2 gól, 4 assist (Betis, Bilbao, Olimpiacos)
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.08. 10:07:56

egyszer megnézném középen Fermin/Olmo helyén, mert ők azért hullámzóak (most épp jó formában), de akár mint 9es is pár meccsen
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.08. 10:03:25

Iszonyatosan peches a srác. Pont egy olyan játékos mögött van, aki kérdés nélkül a világ legjobbja a posztján. Pedig nekem baromira tetszik a srác, a cselei, a mozgása, a bátor játéka nagyon profi. Iszonyatosan technikás, néha úgy etet meg egyszerre két védőt, hogy meg sem erőlteti magát. Remélem Flick többet fogja játszatni, Yamalnak sem ártana, ha kicsit többet pihenne, hogy mindig éles legyen.
A bajnokságban szinte minden csapat ellen vita nélkül be lehetne rakni a kezdőbe, de magabiztos vezetésnél mindenképp lenne helye, nem hiszem hogy annyit egyengülnénk vele. Ha egy ilyen kvalitású játékosunk lenne, monjuk Pedri helyén elég komoly lenne a keret.
Summa summarum, 2 millióért azért elég ajándék volt a srác. Jó lenne ha a Racing ellen is ő lenne a kezdő, de remélem a Slavia ellen nem kísérletezik valami konzervatív megoldással Flick, hanem őt rakja a jobbosra.
Forca Barca!!!!
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2025.12.08. 11:16:15

bence0330 írta:
2025.12.08. 10:40:00
MessiNeymarSuarez írta:
2025.12.08. 10:12:54
Remélem mostantól kap átlag meccsenként 30-40 perceket, Yamalnak is jót tenne a pihenés és az ha nem hajtanánk szét, főleg amikor hozza az 1 félidős-60 perces formáját...
Én is örülnék, de az már látszik, hogy ha törik, ha szakad, ha sérült, ha fáradt, ha böjtöl, akkor is 90 percet tölt a pályán. Nem értem, miért, mert a meccsek végére mindig elfogy azért, mint mindenki más is, de ha nem is fogyna el, akkor is hihetetlen számomra, miért tolunk így egy 18 évest, akinek már eleve van egy olyan sérülése, amelyiknek az egyik leglényegesebb oka a fiatalkori túljátszatás. Részemről ez már kb az ámokfutás kategória, mintkét edzőtől, aki ezt csinálta/csinálja vele, reménykedem, hogy megússza a következményeket, mert szerintem ha 100 (sport)orvost megkérdezünk, akkor 99 azt mondaná, hogy ezt nem szabad. Alighanem nem is volt ilyen a történelem során, ennél mindenki jobban vigyázott a tehetségeire. Viszont így megdönthet minden létező x kor előtti rekordot. Majd pár év múlva derül ki, megérte-e ez így.

Szóval nem nagyon látom Roony perceit a jobbszélen, csak az ilyen kevert felállásoknál, ahol Yamal máshol van, de ehhez lehet kellenek a sérülések. Meg néha a megtapsoltatós 89. perces csere után.
Szerintem simán meglehet, hogy Yamal többször fog 10-es pozícióban játszani vagy akár lehet egy Fermin/olmo-Roony csere meccsek közben. Lamine-nak is látszólag ízlik ez a poszt, szabadabban, többet van játékban, ez pedig nyithat egy kis kaput Roonynak (bár ott Pedro, akit látszólag nagyon kedvel Flick). Szinte biztos, hogy radikálisan nem fognak nőni a percei, de korrekt mennyiségű játékpercet kaphat. Amúgy korábban is amikor beállt elég biztató volt, nem folyton a biztosra ment, megcsinálta a cseleket, túlnyomó részben sikeresen és a lába is eldurrant néhányszor. A Sevilla elleni ziccerét sajnálom, ha azt elteszi lehet, hogy korábban is előtérbe kerül.
Az argentin fiatalabb, de komoly mennyiségű játékperccel rendelkezik, viszont én speciel semmi különlegeset nem látok benne (számai sem veretesek) és ahogy hallom a Real-szurkolók sem. Inkább egy jó munkásember, mint egy veszélyes szélső. Plusz 60 milliónyi különbség van Roony és közte. Ő inkább egy válasz volt Pereztől Yamalra.

Igazán komoly következtetéseket persze még nem lehet levonni, de amit itt mutatott eddig az mindenképp biztató és ahogy hallani, a válogatottban is jól teljesít.
Nagyon sajnálom a tavalyi évét, lehet, hogy sokkal előrébb tartana a sérülése nélkül.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.12.08. 10:40:00

MessiNeymarSuarez írta:
Remélem mostantól kap átlag meccsenként 30-40 perceket, Yamalnak is jót tenne a pihenés és az ha nem hajtanánk szét, főleg amikor hozza az 1 félidős-60 perces formáját...
Én is örülnék, de az már látszik, hogy ha törik, ha szakad, ha sérült, ha fáradt, ha böjtöl, akkor is 90 percet tölt a pályán. Nem értem, miért, mert a meccsek végére mindig elfogy azért, mint mindenki más is, de ha nem is fogyna el, akkor is hihetetlen számomra, miért tolunk így egy 18 évest, akinek már eleve van egy olyan sérülése, amelyiknek az egyik leglényegesebb oka a fiatalkori túljátszatás. Részemről ez már kb az ámokfutás kategória, mintkét edzőtől, aki ezt csinálta/csinálja vele, reménykedem, hogy megússza a következményeket, mert szerintem ha 100 (sport)orvost megkérdezünk, akkor 99 azt mondaná, hogy ezt nem szabad. Alighanem nem is volt ilyen a történelem során, ennél mindenki jobban vigyázott a tehetségeire. Viszont így megdönthet minden létező x kor előtti rekordot. Majd pár év múlva derül ki, megérte-e ez így.

Szóval nem nagyon látom Roony perceit a jobbszélen, csak az ilyen kevert felállásoknál, ahol Yamal máshol van, de ehhez lehet kellenek a sérülések. Meg néha a megtapsoltatós 89. perces csere után.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

bence0330 írta:
2025.12.08. 00:56:56
Én arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha tényleg elkezd komoly meccseket letenni az asztalra, és lesz neve meg kérője.

Jelenleg ő olyannak tűnik, mint egy gyerek az édességboltban. Kb azzal megvalósult az álma, hogy itt van, és néha játszhat. De azért ha tényleg jó lesz, ez lehet nem lesz elég. Azt meg tudja, hogy a világ 3-4-5 kiszoríthatatlan játékosa közül egy pont a posztján van, és még abban sem bízhat, hogy kiöregszik előle. Az ilyen extra klasszisok mögött a csere mindig probléma szokott lenni.

Persze ha emellett 10-est is tud játszani (meg Yamal is tud), akkor máris más a helyzet, és több perchez juthat, Olmo extra sérülékeny, Fermín meg olyan közepesen.

Amúgy tényleg nem tudom, gyengébb-e ez a srác, mint a nagyjából 20-szor ennyibe kerülő Mastantuono odaát.

Talán kicsi a minta még megmondani, az első 1-2 meccse után gyakorlatilag minden kameójánál egy szinttel jobb volt, mint az azelőttin, drasztikusan javul meccsről meccsre, ami új (és első top) klubnál komoly sérülés után persze így is normális. Az utolsó 1-2 meccsén már hasonlóan jónak láttam, mint odaát az argentínt.
Remélem mostantól kap átlag meccsenként 30-40 perceket, Yamalnak is jót tenne a pihenés és az ha nem hajtanánk szét, főleg amikor hozza az 1 félidős-60 perces formáját, plusz azért kicsit segítene is neki a földön maradni ha nem élettartam bérlete van a kezdőtagsághoz hanem ott liheg a nyakában egy szintén nagy ígéret.
Illetve azzal hogy 10-esként is tud játszani(meg Yamal is), újabb variációs lehetőség lesz Flick kezében.
bence0330

2025.12.08. 00:56:56

Én arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha tényleg elkezd komoly meccseket letenni az asztalra, és lesz neve meg kérője.

Jelenleg ő olyannak tűnik, mint egy gyerek az édességboltban. Kb azzal megvalósult az álma, hogy itt van, és néha játszhat. De azért ha tényleg jó lesz, ez lehet nem lesz elég. Azt meg tudja, hogy a világ 3-4-5 kiszoríthatatlan játékosa közül egy pont a posztján van, és még abban sem bízhat, hogy kiöregszik előle. Az ilyen extra klasszisok mögött a csere mindig probléma szokott lenni.

Persze ha emellett 10-est is tud játszani (meg Yamal is tud), akkor máris más a helyzet, és több perchez juthat, Olmo extra sérülékeny, Fermín meg olyan közepesen.

Amúgy tényleg nem tudom, gyengébb-e ez a srác, mint a nagyjából 20-szor ennyibe kerülő Mastantuono odaát.

Talán kicsi a minta még megmondani, az első 1-2 meccse után gyakorlatilag minden kameójánál egy szinttel jobb volt, mint az azelőttin, drasztikusan javul meccsről meccsre, ami új (és első top) klubnál komoly sérülés után persze így is normális. Az utolsó 1-2 meccsén már hasonlóan jónak láttam, mint odaát az argentínt.
menczel
Entrenador del Barça

2025.12.07. 10:11:38

Nagyon szeretem a srácot, és a játékosmegfigyelőt, aki kiszúrta azonnal elő kell léptetni. Kezdő közeli teljesítmény egy Barca szélsőtől aprópénzért.... spórolt a klubnak 30-50 milliót.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2025.12.07. 08:41:49

bence0330 írta:
2025.12.06. 23:36:09
Kiváló képességű játékos, remélem mostantól sokkal többször kap legalább csereként lehetőséget. Szerintem tizesben is megállná a helyét, nagyon jól lehet vele kombinálni.
Sajnos Yamal mögött nem fog sok lehetőség kapni, pedig nagyon tetszik a srác. Talán ha jobblábas lenne a másik oldalon több szeereepet kaphatna. Mondjuk abszolút nem úgy tűnt, mint aki csak az egyik lábát használná, nem tette folyamatosan a balsora.
Jól cselez, intenzív a játéka, nagyon komoly alapanyag.
A két gólpontjával fel is hívta magára a figyelmet, talán tud majd bizonyítani. Egy Betis-szintű csapatban szerintem simán kezdő lehetene.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.12.06. 23:36:09

Kiváló képességű játékos, remélem mostantól sokkal többször kap legalább csereként lehetőséget. Szerintem tizesben is megállná a helyét, nagyon jól lehet vele kombinálni.
Válasz küldése