A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ami az előző szezonban volt arról kár beszélni, az idei szezon számít. Flicknek se B opciója nincs se tere igazolni a posztra, alapból nem is jh-nak lett igazolva.Alcantara írta: ↑2026.02.12. 07:19:49Alkalmatlan jobbhátvédnek? Köszönjük a felvilágosítást. Már csak valahogy Flicknek juttasd el ezt a ténymegállapítást, mert ezek szerint rendre vakon van mióta itt lett edző. Tavaly is a leggyengébb volt ezek szerint. Szerencsére már ritkán fórumozol, de akkor is minek.

Koundét elengedni a legnagyobb öngóllenne. Tény, hogy eddig többnyire nem a tavalyi formáját hozza, de akkor top2-top3 volt a posztján, szóval a képeségei vitathatatlanok. Nincs olyan játékos aki hosszútávon pótolni tudná, ha eladjuk pedig lesz egy újabb lyuk, ahol ráadásul talán legszűkebb a piac, ha akad is valaaki minőségben azt nem a mi pénztárcánkhoz szabták és nem kis konkurencia lenne.Troym írta: ↑2026.02.12. 09:12:11Az elsőre nem reagálok, Alcantara megtette.Barcaforever írta: ↑2026.02.12. 07:11:141. Koundé alkalmatlan jobb hátvédnak és am is a csapat leggyengébb pontja.
2. Casadót eladni!? Felsoroltál 4 játékost akikből 1 releváns Casadó esetében az pedig Bernal, egyébként de Jong a meghatározó ha a spanyol helyzetéről beszélünk.
El kell adni gondolkodás nélkül vagy rajtunk marad, mint mindig mindenki.
A második kapcsán:
Frenkie nem sérült, de Gavi, Pedri igen, Bernal abból van még mindig félig meddig visszatérőben, ők mindannyian Casado elé fognak kerülni.
De tény Frenkie és EG is Casado előtt van szerintem a sorban.
Gavi is játszott már vkp poszton, Pedri szintén.
Nagyon kedvelem Casado lelkesedését, de szerintem ebben a középpályába nem fér be:
Frenkie, Bernal, EG, Gavi, Olmo, Pedri és tkp poszton még Fermin.
Ha meg érkezik még Goretzka, akkor végképp, szerintem Casado nem véletlen szorult már ki idénre is a csapatból, neki is érdeke lenne akkor menni, mert ahhoz nagyon fiatal, hogy egész szezonban a cserepadon üljön. Természetesen, ha neki ez így is megfelelő, akkor hurrá, maradjon, de én nem tartom szerencsésnek 22-23 éves játékosoknál az évi 5-10 meccsen csere szerepet.
Az elsőre nem reagálok, Alcantara megtette.Barcaforever írta: ↑2026.02.12. 07:11:141. Koundé alkalmatlan jobb hátvédnak és am is a csapat leggyengébb pontja.
2. Casadót eladni!? Felsoroltál 4 játékost akikből 1 releváns Casadó esetében az pedig Bernal, egyébként de Jong a meghatározó ha a spanyol helyzetéről beszélünk.
El kell adni gondolkodás nélkül vagy rajtunk marad, mint mindig mindenki.
1. Koundé alkalmatlan jobb hátvédnak és am is a csapat leggyengébb pontja.Troym írta: ↑2026.02.11. 20:57:18Én nem adnám el, nem nagyon vannak jobbhátvédek a piacon, akik kezdő szintűek lennének nálunk és talán itt az egyik legvékonyabb a keret eleve.
Ugyan nem hiszem, hogy eladásra kényszerülnénk nyáron, de ha mégis, akkor inkább Casadot adnám el, mert ahogy visszatér Gavi, Pedri és Bernal, Olmo is javulgat, úgy könnyen 4-5-6. számú középpályás szintre süllyedhet minimális játékidővel, pedig én bírom a stílusát.

Én nem adnám el, nem nagyon vannak jobbhátvédek a piacon, akik kezdő szintűek lennének nálunk és talán itt az egyik legvékonyabb a keret eleve.

Ez alapvetően jogos, lehet, hogy a fejlődése így kicsit gyorsabb de stabil 30 perces csereként, valamint rotációként is szerintem sokat fejlődhetett volna, hisz már két éve kiskölyökként gyengébb oldalán is megütötte az első csapat szintjét hasonló szerepkörben, azóta meg csak erősödhetett volna. (Akartam egy összehasonlítást amúgy kettejük között, de megszűnt az fbref haladó stat részlege tegnapelőtt.)
Nem tudhatod, hogy a Barca nyomás alatt mennyire teljesedett volna ki...

Peter írta: ↑2025.08.21. 23:14:21Az elmúlt tíz év időtartam egyik bugyuta szerződéseinek a folytatása.
Az ilyenek általában nem végződtek "happy end"-del.
Értem én, hogy a szükség nagy úr a klub részéről (amiből nem sikerült kilépni az "emútnyócév" után sem), de Koundénak ezzel az aláírással egyidejűleg látnia kell(ene) saját magát 3 év múlva a házi média célkeresztjében.
Alapvetően nem vagyok játékospárti, de Koundé helyében beintettem volna. Ez a lemez nagyon elkopott már, de Laportának borzasztóan tetszik.
Hihetetlen, amilyen sablonosan lépegetünk, dehogy lépegetünk, helybenjárunk ugyanabban a pocsolyában.
De Jongnál felére csökkent.