Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nagyhelyzetük tényleg sok volt, Garcia kapura vezetése, Rodrygo helyzet, Vini gól, Garcia gól, Carreras hazagurítás, az utolsó fejes, ez emlékezetből 6 nagy helyzet. Az xG azért lehet kicsi mert mindig helyén volt a kapus és voltak potenciális blokkolólábak, illetve rossz szögben/rossz lábon volt a támadónál a labda. Elég hülyén néz ki de valahol itt lehet a matek oka, ami szerintem is furi.
Nem baj az ha valaki nekik drukkol. Direkt szórakoztató Iván elfogult vergődése, Holci és néha az egész stúdió őt húzza. Egyébként úgy emlékszem, hogy nem volt ő mindig ilyen nyiltan real fan. A Barca és Messi fénykorában, a nagy reál verések idején a Barcelona híveként lelkendezett a világon egyedülálló játékstílusért. Gyengébb éveinkben pártolt az összevásárolt királyi csodacsapathoz olymértékben, hogy mára összes tárgyilagosságát elveszítette.
Ezzel mondjuk nem értek egyet, a többivel persze igen.
Már fogtam a fejem, amikor a meccs végi összefoglalókban mindent a Real javára ítélt....szívem szerint kikapcsoltam volna, de meg akartam nézni az ünneplést. Mellette a pancser Sport TV adja az öreg okoskodását, az ezüst átadásról meg lecsúsztak.
Tényleg egészen szürreális volt, hol szörnyülködtem, hol röhögtem szerencsétlenen, de már a stúdióban is többször megmosolyogták. Nyilván ő vállaltan Real szurkoló, de már meg sem próbál minimálisan is objektív véleménnyel lenni, ami azért "szakértő elemzőként" hát minimum furcsa. Raphinha 2. gólját gyakorlatilag kivette az egyenletből, nála az majdnemhogy nem is számít mert megpattant.Troym írta: ↑2026.01.12. 09:56:26Azért Hegyi "nagyonszakértő" Iván megint hozta a formáját:
A Real Madrid kikapott, de csak statisztikailag.
Erkölcsileg, esztétikailag, kulturálisan győzött.ezt a 32% labdabirtoklás mondatja gondolom
Szerinte Vini a meccs hőse, mert sok hónap után gólt lőtt és brazil (ezek szerint Raphinha örmény)
Komolyan nem látja senki, hogy nyugdíjazni kéne már, mielőtt még nagyobb marhaságokat kezd összehordani? Lassan pityereg a stúdióban egy Real vereség után.
Ez tényleg vicces lehetett. Néha kicsit sajnálom, hogy bojkottálom a magyar sportcsatornákat, ha kabaréként nézném, lehet érdekes lenne megint.
Ha nem is aranylabdás, hihetetlen milyen fogás volt. Féltünk hogy nagy lesz rá a mez, hát szerencsére nagyon nem
Remélem lesz nálam hasznosabb válaszoló, mert én nem használok ilyesmire telefont, így nincs tapasztalatom, úgyhogy berakok néhány direkt linket, ha van kedved, próbáld meg őket.NewNagyatyesz írta: ↑2026.01.11. 19:48:43Sziasztok!
Majd egy működő, telefonon is nézhető streamet tud valaki küldeni?
Köszönöm
Szerintem egyáltalán nem volt rossz az Atma, a helyzetkihasználásuk döntött. Gólokkal verhették volna ezt a Realt, csak világi bénák voltak, Courtois pedig nagyon sokszor kihúzta őket a bajból, plusz ziccerekben sokszor kaput sem találtak.. Megkockáztatom még Mbappénál is fontosabb játékosuk.Mascherano14 írta: ↑2026.01.08. 21:59:42Hát, nem áll össze az atlético sehogy sem. Bűnrossz real verte őket.