Ronaldinho Gaúcho #3
-
- aka Game90
Csak egyvalamit mondjatok meg: és hol játszana a Milanban? Vagy eladnák Kakát?
Tuti kamu a hír.
Tuti kamu a hír.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sztem ez ugyanakkora hülyeség mint az hogy asszem tavaly a cselzibe ment... nemde?
-
- Entrenador del Barça
Ez azért bizonyítja, mennyire hihető a cikk. Ha nekik aug utolsó hete egy évvel ezelőtt volt, akkor nyilván 2008 helyett meg 2014-et kell érteni, amikor esetleg lesz esélyük a leigazolására."Egy évvel ezelőtt a Milan Rivardo Oliveirát szerződtette
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Gudjohnsen
- Barça C
nyugalom, nem fog átigazolni sehová. 101% kamu cikk.
FC BARCELONA
- Andris
- Adminisztrátor
azért hétvégéig még változhat a helyzet. Nehogymár lemaradjon a világ egy ilyen rangadóról, mert vmi kapzsi fsz nem képes engedniozsimiki írta:Hát igen,remélhetőleg mostmár nem vesz vissza,és tovább javul a formája,nagy sajnálatomra,sajnálatunkra,viszont nem láthatjuk őt sem,és a BARCÁT sem a Sevilla elleni hazai meccsen...lionelmessi19 írta:na végre jól játszott valahol.
Jó lenne, ha át tudná menteni ezt a formát a Sevilla ellen is, meg aztán a nyakunkon az el classicó, és az oroszok is már a spájzban....
megköszönném nagyon, ha be tudná vki linkelni a meccs nagyon-nagyon rövid összefoglalóját.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát igen,remélhetőleg mostmár nem vesz vissza,és tovább javul a formája,nagy sajnálatomra,sajnálatunkra,viszont nem láthatjuk őt sem,és a BARCÁT sem a Sevilla elleni hazai meccsen...lionelmessi19 írta:na végre jól játszott valahol.
Jó lenne, ha át tudná menteni ezt a formát a Sevilla ellen is, meg aztán a nyakunkon az el classicó, és az oroszok is már a spájzban....
megköszönném nagyon, ha be tudná vki linkelni a meccs nagyon-nagyon rövid összefoglalóját.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
na végre jól játszott valahol.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
Hát láttam itt eléggé elkeseredett hsz-eket. Én optimista vagyok, múlt évben ilyenkor sokkal rosszabbul álltunk, akkor se volt a csapat formában, és lás csodát mégis simán nyertük a bajnokságat, a bl-t mondjuk nem simán, de az is sikerült. Rádásul szerintem a real semmivel sincs jobb fomrában mint mi, rádásul a védelmük sem olyan félelmetes. Legalábbis amikor láttam akkor nem volt fényes. Szerintem elég jól kijöhetünk ebből a hónapból.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Rosszul fogalmaztam!LG írta:Minden meccs fontosozsimiki írta: A fontos meccsekre remélhetőleg visszatér a remek formája,ha így lessz,nem állítja meg se Canna,se egyik Chelsea védő sem...Igy nem lehet hozzáalni h pár meccsen villog, aztán megint csak sétálgat és vigyorok. Vegye már észre magát
Úgy értem,hogy a fontos meccsekre visszatér a normál formája,és utána marad is...szóval nemcsak a fontos meccseken fog varázsolni ezek után,remélem!
Amúgy abban teljesen egyetértek,h azt nem lehet,h fontos meccs=Ronnie varázsol, kevésbé fontos= Ronnie jól nyomja, egyáltalán nem élet-halál meccs= Ronnie szinte meg se mozdul,ez tényleg nem lehetne állapot!
De nem lessz így!

Minden meccs fontosozsimiki írta: A fontos meccsekre remélhetőleg visszatér a remek formája,ha így lessz,nem állítja meg se Canna,se egyik Chelsea védő sem...

-
- Capitá del Barça
szájadból Isten fülébe!!!ozsimiki írta:
Én meg úgy érzem,h ezek a meccsek fogják formába lendíteni Ronaldinhot,és ezáltal az egész CSAPAT a tavalyi formájában fog ismét tündökölni...

Més qué un Club!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én meg úgy érzem,h ezek a meccsek fogják formába lendíteni Ronaldinhot,és ezáltal az egész CSAPAT a tavalyi formájában fog ismét tündökölni...Saviola írta:Nehéz hónap lesz,de ezek a meccsek fogják formába lendíteni a csapatot..Remélem legalább is.Ezeken a mérkőzéseken mindenkinek a legjavát kell nyújtania és ez nem lesz könnyű,de ha sikerül verhetetlenek leszünk!![]()
FoRcA BaRcA!

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nehéz hónap lesz,de ezek a meccsek fogják formába lendíteni a csapatot..Remélem legalább is.Ezeken a mérkőzéseken mindenkinek a legjavát kell nyújtania és ez nem lesz könnyű,de ha sikerül verhetetlenek leszünk!
FoRcA BaRcA!

FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
én meg úgy látom hogy együtt van a csapatGudjohnsen írta:Hát sajnos ebben igazad van. Barca most picit visszaesettBarcaboy08 írta:Ugy érzem lesz még bajunk bőven ebben a hónapban!!!!Eto'o nélkül, Ronnie rossz formában, stb.... mindenki olyan... hogy is mondjam... kicsit szétszórtak szellemileg. Fáradtak. Én nagy fan vok a Barcának, de sajnos ezt el kell mondjam: nagyon kicsi az esélyünk, hogy megverünk a Real -t.
nem csak a keret és az edzőség
de a vezetőség is
minden adott hogy idén is nagyok legyünk
idény eleje
mindenki nyugodjon meg
Zinedine Zidane
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ti jól elvagytok itt 
Amúgy a Real ellen nem csak mi szívjuk fel magunkat,hanem ők is ellenünk magukat
Nehéz meccs lessz,de természetesen én is hiszek a győzelmünkben,de sokkal nehezebb lessz a tavalyi meccsnél!
Ronnie véleményem szerint sokkal jobb formában fog játszani a classzikuson,mint a korábbi meccseken!
A fontos meccsekre remélhetőleg visszatér a remek formája,ha így lessz,nem állítja meg se Canna,se egyik Chelsea védő sem...

Amúgy a Real ellen nem csak mi szívjuk fel magunkat,hanem ők is ellenünk magukat

Nehéz meccs lessz,de természetesen én is hiszek a győzelmünkben,de sokkal nehezebb lessz a tavalyi meccsnél!
Ronnie véleményem szerint sokkal jobb formában fog játszani a classzikuson,mint a korábbi meccseken!
A fontos meccsekre remélhetőleg visszatér a remek formája,ha így lessz,nem állítja meg se Canna,se egyik Chelsea védő sem...

-
- Capitá del Barça
ja!Gudjohnsen írta:Hát nagyon remélem, hogy megverünk Real -t, mint multkor 3-0 -raXaviMessifan írta:a Real m,egfogjuk verni és inkább a cselzitől félek...
egy real elleni meccsre mindenki fel fogja szivni magát és lessz joga bonito!!!![]()
De bocsi, kicsit hülye vagyok most. a cselzi az Chelsea? vagy melyik csapat az?
Joga Bonitooo!imádom ezt a reklámot.
cselzi=chelsea

Més qué un Club!!!
- Gudjohnsen
- Barça C
Hát nagyon remélem, hogy megverünk Real -t, mint multkor 3-0 -raXaviMessifan írta:a Real m,egfogjuk verni és inkább a cselzitől félek...
egy real elleni meccsre mindenki fel fogja szivni magát és lessz joga bonito!!!

De bocsi, kicsit hülye vagyok most. a cselzi az Chelsea? vagy melyik csapat az?

Joga Bonitooo!

-
- Capitá del Barça
a Real m,egfogjuk verni és inkább a cselzitől félek...

Més qué un Club!!!
- Gudjohnsen
- Barça C
Hát sajnos ebben igazad van. Barca most picit visszaesettBarcaboy08 írta:Ugy érzem lesz még bajunk bőven ebben a hónapban!!!!

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Ugy érzem lesz még bajunk bőven ebben a hónapban!!!!De hát én legalábbis amondó vagyok,hogy meg foglyák oldani a fiúk nem úgy ahogy tegnap Bozsik Petya aranylábú fiai!!!!Biztos lesz zakó is,de hát ki az a csapat aki a TOPPON van mindíg??!Csak az FCB!!! 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- aka Game90
De egy Barca nehogy már csak egy Ronaldinhótól függjön. Mi történne ha megsérülne (amit persze nem akarok)? Valakinek átkéne venni a helyét. Én mondjuk Decóra vagy Messire szavaznék.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
A VB után is mindenki azt mondta, h nem nem csak rajta mulik. Azért mégis csak neki kéne a hátára venni a csapatot, meg a többiek legalább hajtanak, de Ronaldinho 2m-t nem képes futni 1 labdáért, már lassan fölul mulja a névrokonát is.Game90 írta:De nem csak Ronaldinhón múlik az egész. Az egész csapat nincs formában sajnos. Zambrotta még nem játszik tudásához méltóan, a kp sem az igazi mostanában. Most jönnek a kemény meccsek, formába kéne lendülni.