Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért bizonyítja, mennyire hihető a cikk. Ha nekik aug utolsó hete egy évvel ezelőtt volt, akkor nyilván 2008 helyett meg 2014-et kell érteni, amikor esetleg lesz esélyük a leigazolására."Egy évvel ezelőtt a Milan Rivardo Oliveirát szerződtette
nyugalom, nem fog átigazolni sehová. 101% kamu cikk.
azért hétvégéig még változhat a helyzet. Nehogymár lemaradjon a világ egy ilyen rangadóról, mert vmi kapzsi fsz nem képes engedniozsimiki írta:Hát igen,remélhetőleg mostmár nem vesz vissza,és tovább javul a formája,nagy sajnálatomra,sajnálatunkra,viszont nem láthatjuk őt sem,és a BARCÁT sem a Sevilla elleni hazai meccsen...lionelmessi19 írta:na végre jól játszott valahol.
Jó lenne, ha át tudná menteni ezt a formát a Sevilla ellen is, meg aztán a nyakunkon az el classicó, és az oroszok is már a spájzban....
megköszönném nagyon, ha be tudná vki linkelni a meccs nagyon-nagyon rövid összefoglalóját.
Hát igen,remélhetőleg mostmár nem vesz vissza,és tovább javul a formája,nagy sajnálatomra,sajnálatunkra,viszont nem láthatjuk őt sem,és a BARCÁT sem a Sevilla elleni hazai meccsen...lionelmessi19 írta:na végre jól játszott valahol.
Jó lenne, ha át tudná menteni ezt a formát a Sevilla ellen is, meg aztán a nyakunkon az el classicó, és az oroszok is már a spájzban....
megköszönném nagyon, ha be tudná vki linkelni a meccs nagyon-nagyon rövid összefoglalóját.
Rosszul fogalmaztam!LG írta:Minden meccs fontosozsimiki írta: A fontos meccsekre remélhetőleg visszatér a remek formája,ha így lessz,nem állítja meg se Canna,se egyik Chelsea védő sem...Igy nem lehet hozzáalni h pár meccsen villog, aztán megint csak sétálgat és vigyorok. Vegye már észre magát
Minden meccs fontosozsimiki írta: A fontos meccsekre remélhetőleg visszatér a remek formája,ha így lessz,nem állítja meg se Canna,se egyik Chelsea védő sem...
szájadból Isten fülébe!!!ozsimiki írta:
Én meg úgy érzem,h ezek a meccsek fogják formába lendíteni Ronaldinhot,és ezáltal az egész CSAPAT a tavalyi formájában fog ismét tündökölni...
Én meg úgy érzem,h ezek a meccsek fogják formába lendíteni Ronaldinhot,és ezáltal az egész CSAPAT a tavalyi formájában fog ismét tündökölni...Saviola írta:Nehéz hónap lesz,de ezek a meccsek fogják formába lendíteni a csapatot..Remélem legalább is.Ezeken a mérkőzéseken mindenkinek a legjavát kell nyújtania és ez nem lesz könnyű,de ha sikerül verhetetlenek leszünk!![]()
FoRcA BaRcA!
én meg úgy látom hogy együtt van a csapatGudjohnsen írta:Hát sajnos ebben igazad van. Barca most picit visszaesettBarcaboy08 írta:Ugy érzem lesz még bajunk bőven ebben a hónapban!!!!Eto'o nélkül, Ronnie rossz formában, stb.... mindenki olyan... hogy is mondjam... kicsit szétszórtak szellemileg. Fáradtak. Én nagy fan vok a Barcának, de sajnos ezt el kell mondjam: nagyon kicsi az esélyünk, hogy megverünk a Real -t.
ja!Gudjohnsen írta:Hát nagyon remélem, hogy megverünk Real -t, mint multkor 3-0 -raXaviMessifan írta:a Real m,egfogjuk verni és inkább a cselzitől félek...
egy real elleni meccsre mindenki fel fogja szivni magát és lessz joga bonito!!!![]()
De bocsi, kicsit hülye vagyok most. a cselzi az Chelsea? vagy melyik csapat az?
Joga Bonitooo!imádom ezt a reklámot.
Hát nagyon remélem, hogy megverünk Real -t, mint multkor 3-0 -raXaviMessifan írta:a Real m,egfogjuk verni és inkább a cselzitől félek...
egy real elleni meccsre mindenki fel fogja szivni magát és lessz joga bonito!!!
Hát sajnos ebben igazad van. Barca most picit visszaesettBarcaboy08 írta:Ugy érzem lesz még bajunk bőven ebben a hónapban!!!!
A VB után is mindenki azt mondta, h nem nem csak rajta mulik. Azért mégis csak neki kéne a hátára venni a csapatot, meg a többiek legalább hajtanak, de Ronaldinho 2m-t nem képes futni 1 labdáért, már lassan fölul mulja a névrokonát is.Game90 írta:De nem csak Ronaldinhón múlik az egész. Az egész csapat nincs formában sajnos. Zambrotta még nem játszik tudásához méltóan, a kp sem az igazi mostanában. Most jönnek a kemény meccsek, formába kéne lendülni.