ozsimiki írta:Hy Vito!
amúgy a Monzai dologban nehogy már Schumit találdd vétkesnek...esetleg Massát
De persze megértem,ha az F1racingben olvastak alapján formáltad a véleményedet....
egyrészt előrebocsátom: NEM olvastam azt az F1 racinget, ahogy a töbit sem.
másrészt annál többre tartom saját véleményem, mintsem, hogy egy újság alapján formáljam.
harmadrészt pedig azok bizony kőkemény tények.
a Benettonnal valóban nyert két VB-t, rajta kívül számos kétszeres VB van.
érdekes módon más csapatokat keményen szankcionálnak, akármilyen vétséget követ el (lásd:tavaly a Honda, idén a Renault), ugyanez a helyzet az egyéb versenyzőkkel is, de Schumi valamiért kivétel...
ő felöklelhette Hill-t, cikázhatott Hakkinen előtt Spa-ban, SC alatt megüthette a Minardi-t, megelőzhette az utolsó körben a végig vezető birkát Austriaban (megjegyzem úgy, hogy a 7 VB címe közül abban az évben[2002], valamint 2004-ben nyert a legnagyobb különbséggel, már akkor 30 pont körül volt az előnye a másodikkal szemben!), mert Schumachernek feltétlen szüksége volt arra a plusz 2 pontra...
na ez gusztustalan volt!
sportember.
a pódiumon hiába cserélt helyet Birkával, ezt a sz.rt sosem tudta lemosni magáról. egyáltalán nem volt muszáj megelőznie, de azért jól jött neki az a két pont.
többek között az ilyen húzások miatt mondom, hogy Schumi egy Mosley-Bernie-Ferrari agyából kipattant bálványgyár haszonélvezője
azt is megkérdezném, hogy vajon miért nem ültettek mellé élpilótát, amikor VB lett?!
Irvine, Birka, Massa nem első vonalas pilóták, azt hiszem ezt Button most rendszeresen bizonyítja is, majdnem dupla annyi pontja van, mint Barrinak, úgy, hogy év közben fékbeszállítót váltottak, hogy kedvezzenek Barri stílusának (ő ballábas fékező). azt hitték ettől jobb lesz a Honda, de csak annyi változott, hogy Barri javult 1-2 pozíciót, Button viszont drámaian visszaesett Monaco környékén.
tehát miért nem rakatak Schumi mellé első vonalas pilótát?
(Kimi, Alonso, Button.) eddig ez három pilóta tudta tartani a lépést a Ferrarival...
én tudom a választ.