Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kettő között. Ne mondja már azt, hogy a BL a RM versenysorozata, persze azt sem, hogy ne induljunk, úgyse nyerünk.sergi1989 írta:de hallod mondja azt hogy ami a realis hogy "gyerekek kár indununk jelenleg a blbe mer nagyjából sansztalanok vagyunk??ha ezt mondja sztm az ultra surból elég sok ember kezdene rá vadászni(amugyis utálják..
Hát Figyi,mondja azt,Igen! Mondja,úgy,h ebben az évben még nem mi vagyunk a legsanszosabbak rá,h megnyerjük a Bl-t,de jó úton halad a csapat,h ismért felérhessen a csúcsra..bla-bla-bla,szerintem ezt jól fogádtak volna Madridban is,mivel legalább egy őszinte nyilatkozat...sergi1989 írta:de hallod mondja azt hogy ami a realis hogy "gyerekek kár indununk jelenleg a blbe mer nagyjából sansztalanok vagyunk??ha ezt mondja sztm az ultra surból elég sok ember kezdene rá vadászni(amugyis utálják..
1 dolog,h mondania kell valamit,de miért mindig(vagy nagy átlagban) ekkora [auto_cenzúra]sergi1989 írta:persze hogy barcának is fényes a történelme nem ez a vita tárgya...csak
...és azis ugynannyit ér meg kkelet nyerni !de a történelmen télleg felesleges vitázni calderon nnak meg mondani kel vmit...minden elnök ilye ...laporta is igérgetett először és később be is tartootta ezeken sztm nem kéne fenn akadni!
JAJA! jön a classico nemsokára! az utóbbi években rendre helyre tettük a madridot, de most nincs egyik csapat sem még igazán a topon! bármi lehet!!! már nagyon kiváncsi vagyok rá!!!Cooltiszo írta:Nem tudom, de vhogy nem hiszem hogy nekünk olyan nagyon szégyelni való múltunk van, a világkupa kivételével mindent megnyertünk, ha jól tom erre csak 4, v. 5 csapat volt képes összesen, de én nemtom mikor olvastam ezt. Persze az természetes ha vki büszke a múltjára, a klub múltjára, de ezzel érvelni hülyeség. Amikor 6 évig cumiztunk, akkor nem sokat olvastam olyan hszeket, hogy bezzeg 5-6 éve, pedig akkor mi is büszkék lehettünk a a közelmúltra. mindjárt el classico, legább lesz miről beszélni, vagy így, vagy úgy
ez így van!!! sztem soha nem fog egyezni a véleményünk, mert 2 ellentétes csapatnak szurkolunk... ennyi! nem akartam senkit megbántani, részemről téma lezárva!sergi1989 írta:rendben ez a véleményed!értelek...csak másnak lehet más!ennyi
azért a Barcának is van történelme, de nem kevés. kevés lenne a hely és az idő ide írni mindet. persze a realnak is hasonlóan sok, így ebben felesleges vitatkoznunk! én elismerem, h a real a 2000 év környékén verhetetlen volt, de az már elmúlt... senki sem tud örökké a csúcson maradni, ezzel nincs is semmi baj, mert mi sem voltunk mindíg ott, de a múlttal kérkedni kicsinyes dolog sztem!!!sergi1989 írta:subinho azért nem mondogatják mert mindenbe verhetitek a reaált jelenleg de egybe sosse tudják a ha megfeszülnek sea ...történelembe ezzé nem hozza egy barcás a multat vállasza kérdésedre!
Nah én ezeket a hozzászólásokat mennyire nem szeretem. Csak nekem tűnik úgy, hogy felsőbbrendűnek érzik magukat néhányan attól, hogy egy legeredményesebb csapatnak szurkolnak?sergi1989 írta:csak azzéé tudjuk ám mi hány méter
nem értelek!!! lehet, hogy a barca nem szedett össze a múltban X db BL tórfeát, de nem is ez a lényeg, mert nem kérkedünk a jelenlegivel. nem nagyképűsködünk, hogy mi vagyunk a legjobbak és idén a BL a barca versenye... nem mondunk ilyet, mert a BL idén is 32 csapat versenye, amiből bárki nyerhet. persze vannak esélyesebbek és esélytelenebbek. előbbibe tartozik a Barca, a múlttal ellentétben jelenleg utóbbiba a real...sergi1989 írta:őőő csak subinhoo ra szeretném irni azt montad hogy az utóbbi években a nem a mi versenyünk a bl????egy kérdés és csak neki nem másnak nem beszolásból!92-május akárhányadikáig a barcanak mi e volt a bl?csak azzéé tudjuk ám mi hány méter