Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, nem és nem. 1:0
Drogab színészkedik egy sort, aztán semmi baja.
Innen lesz szép győzni, de ha egyenlítünk az is jó.
Messi megteszi amit kell majd (lő egy gólt Sünynek , vagy 2-őt)
Ahhoz képest,hogy nincs a csapat csúcsformában,ez egy egész jó félidő volt.Bevallom én azt hittem,hogy már az első félidőben el fog dőlni
Engem az első félidő meggyőzött,akár még nyerhetünk is..Hajrá! Deco meg megint vak Dinhot meg megeszi az a Bularúz vagy ki a g*ci..há ez hihetetlen..de remélem rámcáfol. Messi eddig a legjobb a csapatból,a kékeknél meg Essien nagyon jól keni
Elég gyenge volt a félidő eleje,a végére belelendültünk..Drogba színészkedése meg nevetséges..
Gudjhonsen elég gyenge,s Ronaldinho sem az igazi..Messi jól mozog,Marquez pedig hatalmasat mentett..Puyol stabil,de Zambrotta sem túl jó..Remélem feljavulunk a 2. félidőre!
Érdekes első félidő, szerintem jók vagyunk, de ennél jobbak szoktunk lenni.
Helyzeteink ugyan vannak, de nincs befejezés.
Csatlakozom az előttem szólohoz, Gudi-t kellene indítani a kontrából.
A védelmünk hála az égnek jó.
A második félidőben kellene egy gól, talán megtörne a Chelsea.
Hajrá fiúk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gúnár 2006.10.18. 21:17:59-kor.
Nemvágom mér nem nyomjuk a kontráknál a kiugratást Gudinak, úgy már vezethetnénk, mert ő szerintem elég magabiztosan belőné! Te tőlem akárki más is, de simán lehetne kiugratni az embereket amikor labdátszerzünk kp-n átfutunk és elöl beindulnak.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025