Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen..ez tényleg igy volt...nem tudtuk h merre vunk arccal....de attól még egy szutyok az amit a cselszki "játszik".Zsolti írta:ez érdekes..ez a sok no focista,meg antifocista úgy egyérintőzött a tizenhatosunk előtt,hogy azt se tudtuk merre vagyunk arccal...El Deka Grande írta:tudomhaze71 írta:Az antifocista kifejezést a romboló stílus miatt írtam. Roninak egy csel sem jött be. Még véletlenül sem. Tavaj is csak mákja volt?nagy okádék ez a cslszki, nem h antifocista...hanem no-focista...
Deco vissza is szerezte...Saviola írta:Jah,rohadt sokat,aztán a labdák felét eladta..redmiller írta:Ez nem igaz! Deco rohadt sokat harcolt! Labdát szerzett, viszont Roni 80 percet állt a pályán... Ráadásul sokat tökölt, ha meg elvesztette, akkor életveszélyes kontrát nyomott a Chelsea! Totálisan megérdemelték a győzelmet! Nem volt antifoci...Aprieto írta:Boulahrouz nem hittem hogy ilyen jó játékos. Igazából levette Ronit a pályáról, meg aki úgy elé tévedt.
Deco=0
Zambrotta=0
![]()
Jöhet az El Clasico...
Jah,rohadt sokat,aztán a labdák felét eladta..redmiller írta:Ez nem igaz! Deco rohadt sokat harcolt! Labdát szerzett, viszont Roni 80 percet állt a pályán... Ráadásul sokat tökölt, ha meg elvesztette, akkor életveszélyes kontrát nyomott a Chelsea! Totálisan megérdemelték a győzelmet! Nem volt antifoci...Aprieto írta:Boulahrouz nem hittem hogy ilyen jó játékos. Igazából levette Ronit a pályáról, meg aki úgy elé tévedt.
Deco=0
Zambrotta=0
![]()
Jöhet az El Clasico...
ez érdekes..ez a sok no focista,meg antifocista úgy egyérintőzött a tizenhatosunk előtt,hogy azt se tudtuk merre vagyunk arccal...El Deka Grande írta:tudomhaze71 írta:Az antifocista kifejezést a romboló stílus miatt írtam. Roninak egy csel sem jött be. Még véletlenül sem. Tavaj is csak mákja volt?nagy okádék ez a cslszki, nem h antifocista...hanem no-focista...
Oleguer azért állt be, mert Puyol megsérült.Saviola írta:
Hozzá tartozik ehez,hogy a bíró is egy [auto_cenzúra] volt..
Egyszerűen:KATASZTRÓFA!![]()
![]()
Ez nem igaz! Deco rohadt sokat harcolt! Labdát szerzett, viszont Roni 80 percet állt a pályán... Ráadásul sokat tökölt, ha meg elvesztette, akkor életveszélyes kontrát nyomott a Chelsea! Totálisan megérdemelték a győzelmet! Nem volt antifoci...Aprieto írta:Boulahrouz nem hittem hogy ilyen jó játékos. Igazából levette Ronit a pályáról, meg aki úgy elé tévedt.
Deco=0
Zambrotta=0
![]()
Jöhet az El Clasico...
tudomhaze71 írta:Az antifocista kifejezést a romboló stílus miatt írtam. Roninak egy csel sem jött be. Még véletlenül sem. Tavaj is csak mákja volt?