Barca vs. Real
-
- aka Game90
Azért a BL-ben egy kicsit erősebb ellenfeleink vannak. Nem nagy szenzáció megverni egy Steauát.
A Real (meg persze mi is) felszívjuk magunkat a meccsre. Egy X-re hozzuk a meccset. Nem merek győzelmet írni.
A Real (meg persze mi is) felszívjuk magunkat a meccsre. Egy X-re hozzuk a meccset. Nem merek győzelmet írni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez Mijatovics beteg, eskuszom...bar a perez era allat nem voltak ilyen beszolasok egyik vezetoseg reszerol se...nem ertem minek van ekkora arca...azert mert europa egyik legjobb csapatatol kikaptunk idegenbe es most azthiszik h ok is siman vernek, hat szerintem erdemes lenne azert elgondolkozniuk az egeszen...
Tiziano Crudeli fan 

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
RMCF, te milyen sík vagy.... nem veszed észre, hogy a te stílusodat parodizálta ki???R.M.C.F írta:Ezt megmondtad......A végén még megmagyarázod azt is hogy a Föld ovális.barátom ettől azért hátast nem dobok
én szeretem is a real madridot
és hát nem tudom Puskás kötődése a klubbhoz
hát szóval nem is értem hogy lehetne nem szeretni
persze azt se értem egy realos hogy nem szerteheti a barcát
a nem értésem forrása hasonló a fentebb említettekhez
de
a
lényeg
a barcelona az több lett mint egy fociklub
a madrid A legsikeresebb
madrid az raj fociklubbb
de a barca már több annál a csapat, katalónia jelentősége nagyobb
egy olyan világban élünk ahol minden a pénz körül forog
így az egész futball is a pénzről szól
persze nem nekünk és nem azoknak a playaknak akik már unják a pénzt
de azért hall mindenki számokat hogy milyen összegek folynak
és ebben a világban a szímensz helyett unicef et írni öreg hááááát
na látod ilyet nem tud egy focicsapat
a barca megtette
-
- Llegenda del Barça
milyen jól megmondta a szerb gyökér, bár azt mindenképpen elhiszem, h szeretnék megborulva látni a barcát. csak azt hagyta ki, h a madri ugye kilencszeresbekblgyőztes és a franctudjahányszoros bajnok, ezért tehát nem is érti, h a barca mit akar keresni esetleg a klasszikuson?!
és akkor még csodálkozik az ember, h odaát is ezt mantrázzák állandóan a fiatalok! de miért elemezgeti a barcát az a paraszt, miért nem inkább a saját csapatával foglalkozik? azzal, h belenyomtak a csapatukba egy-két kisebb ország komplett nemzeti jövedelmének megfelelő összeget, és ebből fel tudnak mutatni pár bernabeu kupát, legalábbis az utóbbi években... vagy így spannolja a játékosokat?
ezek után még jobban bízom benne, h megtakarjuk őket!
és akkor még csodálkozik az ember, h odaát is ezt mantrázzák állandóan a fiatalok! de miért elemezgeti a barcát az a paraszt, miért nem inkább a saját csapatával foglalkozik? azzal, h belenyomtak a csapatukba egy-két kisebb ország komplett nemzeti jövedelmének megfelelő összeget, és ebből fel tudnak mutatni pár bernabeu kupát, legalábbis az utóbbi években... vagy így spannolja a játékosokat?
ezek után még jobban bízom benne, h megtakarjuk őket!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ezt megmondtad......A végén még megmagyarázod azt is hogy a Föld ovális.barátom ettől azért hátast nem dobok
de
a
lényeg
a madrid A legsikeresebb
madrid az raj fociklubbb
a barca megtette
- Subinho
- Director del Fútbol
a cselszi ellen nem sikerült felpörögni, de azért mert most nem minket fűtött a bizonyítási vágy, mint februárban, hogy visszavágjunk a kiejtésért! most az oroszok voltak hasonló helyzetben! murinnyó biztosra lehetett venni, hogy mindent megtesz, h győzzenek és kiköszörülje a csorbát, már csak azért is, mert most nem a kiesésesben találkoztak, ahol a barca azért jobban odatette magát!!!
viszont az el classico egy olyan meccs, ahol nem a kiesésről van szó, hanem a presztizsről!!! itt ha tökutólsó lenne a margó és 50 pont lenne a különbség a 2 csapat között, akkor is odatenné magát! lásd: 2 éve, 4-2! egy rakás [auto_cenzúra] real annyira összekapta magát arra a meccsre, hogy csak néztünk!
remélem nagyon izgalmas meccset látunk! a lényeg: megmaradjon a különbség! de azért annak örülnék a legjobban, ha aláznánk a királyi gárdát!!! persze 0-3 -ra elég kevés most az esély!!!
viszont az el classico egy olyan meccs, ahol nem a kiesésről van szó, hanem a presztizsről!!! itt ha tökutólsó lenne a margó és 50 pont lenne a különbség a 2 csapat között, akkor is odatenné magát! lásd: 2 éve, 4-2! egy rakás [auto_cenzúra] real annyira összekapta magát arra a meccsre, hogy csak néztünk!

remélem nagyon izgalmas meccset látunk! a lényeg: megmaradjon a különbség! de azért annak örülnék a legjobban, ha aláznánk a királyi gárdát!!! persze 0-3 -ra elég kevés most az esély!!!
- Pedro
- Jugador d'estrella
Most mindenki nagyon lesajnálja a Barcát, és bár lehet, hogy nem vagyunk olyan jók, mint tavaly ilyenkor, no de kérem, a madridiaknak ugyan mire ilyen nagy a mellényük???? Egy jó meccsük nem volt még idén a Ligában, a mutatott játék képében még mindig magasan felettük járunk! Másodikvonalas kelet-európai csapatokat vertek a BL-ben, azt csók (Szó se róla, ott mi sem tettünk többet)! Frenkinek kéne rendet tenni a fejekben, és levetkőzni ezt a konok "csakazértsmjátszatomSaviolát" faxságot....
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát a Chelsea ellen sem sikerült..na jólvan nem csinálom itt a fesztivált..félre a pesszimizmussal!
A hétvégén remélem felpörögnek,és egy szoros meccsen nyerünk (szép játékkal)
Mondjuk egy Real-Barca télleg tök más,mint a többi meccs,szal még akár télleg felpöröghetünk,aztán meg tarsuk meg a lendületet,és minden rendben..de szép is lenne.

A hétvégén remélem felpörögnek,és egy szoros meccsen nyerünk (szép játékkal)

Mondjuk egy Real-Barca télleg tök más,mint a többi meccs,szal még akár télleg felpöröghetünk,aztán meg tarsuk meg a lendületet,és minden rendben..de szép is lenne.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát pontok tekintetében jobbak vagyunk ,mint tavaly ilyenkor,de a játék tekintetében nagyon nemZsolti írta:azért most sokkal másabb a szitu,mint tavaj..Subinho írta:ez így van! mindíg a hazai együttes a favorit. aztán 0-3...Game90 írta:21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu

Forza Barcaaa!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
azért most sokkal másabb a szitu,mint tavaj..Subinho írta:ez így van! mindíg a hazai együttes a favorit. aztán 0-3...Game90 írta:21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu

-
- Entrenador del Barça
Így van, manapság én sem komálom a Madridot, de ők legalább nem gyilkolják a focit. És remélem, hogy Capello is így fogja gondolni.Mental_Theo írta:Az El Clasicokon mindig a hazai csapat a favorit. De nagy különbség a Chelsea és a MAdrid között, hogy a madridiak nem rugják péppé a játékosokat, hanem inkább megpróbálnak focizni,és nem kontrára játszanak hazai pályán...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
R.M.C.F írta:Jobb a Barca.Elöttünk jár.Jelenleg.
Tessék ennyi ezt leírni és beismerni.De ez nem tart örökké.Nemsokára mi leszünk elől.Ilyen a foci.Aki azt hiszi örökké tart a Barca sikerszériája az tévedés áldozata.
barátom ettől azért hátast nem dobok
de
a
lényeg
a madrid A legsikeresebb
madrid az raj fociklubbb
a barca megtette
.......
Zinedine Zidane
na ne röhögtess már....Persze semmi se tart örökké, mintahogy a real se lesz örökké a primeraban. Twisted Evil
a fradi és a juve is pórul járt, lehet rólatok is lehull a lepel
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Az El Clasicokon mindig a hazai csapat a favorit. De nagy különbség a Chelsea és a MAdrid között, hogy a madridiak nem rugják péppé a játékosokat, hanem inkább megpróbálnak focizni,és nem kontrára játszanak hazai pályán...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Jobb a Barca.Elöttünk jár.Jelenleg.
Tessék ennyi ezt leírni és beismerni.De ez nem tart örökké.Nemsokára mi leszünk elől.Ilyen a foci.Aki azt hiszi örökké tart a Barca sikerszériája az tévedés áldozata.
-
- aka Game90
Realnál meg mindenki azt mondja, hogy ők az esélyesebbek. Majd meglátjuk (meglássuk
) vasárnap kinek lesz igaza 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez alap.Game90 írta:21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu

-
- aka Game90
21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu
-
- aka Game90
Azért álmodozni lehetozsimiki írta:Szerintem is jól járnának vele!Zsolti írta:Azé mert Mo-n nincs olyan jó zsugás,mint ez a Radoi...azzal egy gyerekkel szerintem nagyot szakítanának..sok jót hallottam rólla megbízható forrásokból!
Game90! Amúgy a Románok,mind klubbszinte,mind Válogatott szinten SOKKAL előtünk járnak![]()
Gera 1 van,ő valóban pozítív értelemben lóg ki honfitársai közül,de azért nem annyira,h 1 Real szintű csapat megvenné...max 1 erősnek mondható középcsapat...

-
- Capitá del Barça
eggyet értek ezzekkel mert sajnos magyarországot-romániával futbbal téren összehasonlitani....hát igen bajos volna ez a steua is két éve uefa kupába nem gyengéket müvel.amugy meg a radoi gyerekről annyit nem lenne bajom vele,de ennyi pénzért sztm találnánk jobbat is