A famíliáját nézni minden hétfőn áááá. Bejja asszonnyal. Az a szép, hogy az RTL egy rakás pénzt ad nekik.
A Csontdaráló tényleg jó film. Igaz csak azért vettem meg dvd-n, mert adtak hozzá labdát is.Saviola írta:Lúzer SC , Csontdaráló
Ezeket a filmeket ajánlom mindenki figyelmébe..Tömény baromság.
Hát igen szánalmas, hogy ezt adják, de ami a szánalmasabb az azm hogy erre van kereslet (dzsőzike mónika sóm és társai), mert ha kutya se nézné, akkor, nem is lenne műsoron.Bodi írta:Én se.
Szánalmas,hogy a fél országnak az a legjobb hétfő esti szórakozás, hogy ezt a hülyét nézi.
Csak azt tudnám,hogy mitől van olyan nagy sikere ennek az embernek,agyilag eléggé zokni,max a trágár szavak használatában emelkedik az átlag ember fölé.
Az alpáriság, tudatlanság = humorMatee :P írta:Szerintem humorral felfogva meglehet nézni ...sőőőt...![]()
![]()
Hát IgenSharkinho írta:Uramisten!
Odakapcsolok a cool-ra és mit látok![]()
![]()
![]()
győzike
Én meg úgy tudom (angol cikkben olvastam az írótól tegnap) ,hogy már írja a s3-at, és a személyekről igazából nem ír,csak azt,h s2vel ezt a történetet tényleg befejezi,és más szálon folytatódik a történet,de a szereplőkről nem esik szó,h mások lennének...Saviola írta:rhynn írta:Friss hírek szerint mindenképp lezárják, s ha lesz s3, akkor az már más szereplővel. Egyszerűen nem nyújthatják tovább.
Csak az is legyen ugyanilyen zsír,mint az első és most a második!
rhynn írta:Friss hírek szerint mindenképp lezárják, s ha lesz s3, akkor az már más szereplővel. Egyszerűen nem nyújthatják tovább.
Én ugyanígy voltam a 24-gyel. Á, biztos nem tudnak már mit kitalálni. Januárban jön az 5. évadrhynn írta:Friss hírek szerint mindenképp lezárják, s ha lesz s3, akkor az már más szereplővel. Egyszerűen nem nyújthatják tovább.
Ma voltam megnézni, szerintem is jól feldolgozták ezt a történelmi eseményünket, teljesen meghatódtam.redmiller írta:A Szabadság, szerelem filmet mindenkinek ajánlom! Apróbb hibáktól eltekintve nagyon élvezetes film. Szórakoztató, romantikus, izgalmas, drámai. Ritka példánya annak, hogy egy magyar filmet normálisan is megcsinálnak.
Friss hírek szerint mindenképp lezárják, s ha lesz s3, akkor az már más szereplővel. Egyszerűen nem nyújthatják tovább.ozsimiki írta:Prison Break fanoknak:
Eddig úgy néz ki,h a 2. évad is 22 részes lessz,és ezt is elválasztják majd 1 hosszabb szünettel sajnos(november-március között nem lessz új réssz
)
Az írót (azthem Paul Scheuring) 2 évig köti a szerződése,tehát elvileg a 2. évad végén elmegy,de természetesen a Fox ha magas a nézettség,akkor folytatja a sorozatot (tehát lesz 3. évada is) valaki mással!
De az sem kizárt,h kis fizetésemeléssel marad az eredeti író..![]()
![]()
Röviden eddig ennyi!
SemmiSzakacs írta:Nekem nagyon fontos lenne ha valaki tudna adni egy linket, hogy tudjam letolteni a kovetkezo filmet![]()
Stephen King : Kingdom Hospital avagy retteges korhaza, ha valaki tudna segiteni h tudjam letolteni mind az osszes reszet(13) szinkronnal azt nagyon de nagyon megkoszonnem
elore is koszonom...
Hát azért a rendező sem épp éppenZsolti írta:http://kepfeltoltes.hu/061020/17663_www ... es.hu_.jpg
azért a borítója is megér egy misét...
http://kepfeltoltes.hu/061020/killercon ... es.hu_.jpg
a film minősége meg kettőt is..ilyen jól illusztrálják a gyilkos cuccokat!félelmetes