Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Thuram jó lenne hidd el,de Franknek volt annyi esze,h csak úgy hopp betette 1 ilyen meccsre,előtte is játszatni kellett volna! Akkor nem követ el ekkora hibátaynas írta:tessék nyavajogtatok hogy thuram miért nem kezdő. róla kaptika gólt
kérdem én mit akarunk még berúgni? milyen helyzeteket kihagytunk! igen emerson kikellett volna állítani nincs mese már van egy sárgája.
ha nem hozzuk ezt a meccset legalább egy xre akko mehet az egész csapat a 3,14csába.
Nem látok semmit Decoban, éppen ezért írtam, hogy a teljesítménye -1.Badi írta:Gúnár írta:Semmi jót nem tudok mondani a csapatról![]()
Messi megemlíthető, Deco=-1, a többiek=0...
Decoba nem tudom mit látsz
szvsz mezőny leggyengébb tagja
Ne már, Edmilson is [auto_cenzúra]. Marquez kellene szűrőnek.Atesz írta:Azt nem értem Deco minek kezd, ha ilyen pocsék formában van.
Sztem Edmilson kéne Iniesta és Xavi mellé, hogy legyen szűrő is.
Sztem Deco egy-két meccs pihenő után ismét formába lenülne
-1 et írtBadi írta:Gúnár írta:Semmi jót nem tudok mondani a csapatról![]()
Azért írta, hogy Deco -1.Badi írta:Gúnár írta:Semmi jót nem tudok mondani a csapatról![]()
Bizony, de Saviolában is lenne... Csak ő nem kap lehetőséget...Süny írta:Messiben legalább van motiváció...ez kéne a többieknek is
Gúnár írta:Semmi jót nem tudok mondani a csapatról![]()
Teljesen egyetértek ezekben, Gudi csak 3 dolgot csinál:antiimperialista írta:Jó lenne végre azt a szerencsétlen izlandit lehozni, és Saviolát behozni a helyére. támadószekcióból egyedül Messi dicsérhető, ő nagyon jó.
Hát most én is nagyon ideges leszek,ha nem Saviola jön,hanem Gyulaantiimperialista írta:Jó lenne végre azt a szerencsétlen izlandit lehozni, és Saviolát behozni a helyére. Ez sajnos csak álom marad, mert ha Gudjohnsent le is hozza rijkaard, úgyis Giuly fog a helyére jönni. Mint a Chelsea ellen, és ennek a fantasztikus cserének itt is annyi eredménye lesz, mint Londonban volt: 0.
Deco már megint nagyon [auto_cenzúra], de ezen nem tudok meglepődni. A támadószekcióból egyedül Messi dicsérhető, ő nagyon jó.
Messiben legalább van motiváció...ez kéne a többieknek isGúnár írta:Semmi jót nem tudok mondani a csapatról![]()
ozsimiki írta:Szerintem azért nem játszunk rosszul! Helyzetek többnyire azért megvannak,csakház nem Eto'o van,hanem Gudy....félidőben be kell hozni a nyúlat,és Messi teremt neki még helyzetet,amit ő ki is használ!Badi írta:ugyanaz a [auto_cenzúra] játék, csak az ellenfél EGY NAGY 0!
emersont ki kellett volna állítani
szégyen
FORZA BARCAAA!!! Még messze nincs vége![]()
Szerintem azért nem játszunk rosszul! Helyzetek többnyire azért megvannak,csakház nem Eto'o van,hanem Gudy....félidőben be kell hozni a nyúlat,és Messi teremt neki még helyzetet,amit ő ki is használ!Badi írta:ugyanaz a [auto_cenzúra] játék, csak az ellenfél EGY NAGY 0!
emersont ki kellett volna állítani
szégyen