Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mért nem csapatod fergeteges győzelmét dícséred?:DFigo 10 írta:tegnap rikelme szinte az egész védelmetekből bohócott csinált![]()
![]()
Ha játszott volna a Barca, lehet, hogy semmit sem ért volna...Silvanus írta:Hát ha visszalapoztok egy pár oldalt ebben a topikban, akkor láthatjátok, hogy egy jó páran kételkedtek eme topik jogosságában, és a megszűntetését követelték, illetve szarozták Riquelmét!...
Én már akkor is azt mondtam, hogy ő egy jó játékos, csak rossz időszakban jött hozzánk, de most brillírozik a Villareal-ban...
NOS TESSÉK: lehet fikázni őt...... - hülyét csinált belőlünk, a labdát úgy tartotta meg 4-5 Barcás között, ahogy akarta, csak felrúgni tudtuk, közünk nem volt tegnap Riquelméhez!!!!! SZÉGYEN, és egyben fájdalmas is!!!!....![]()
![]()
Neki persze GRATULA, szépen csinálta!!! Forlán gólja pedig egyenesen káprázatos volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez így van,Eto'o is megtréfálta már párxor a reált!mrmonster írta:Mindig akkor bizonyít valaki a legjobban, ha éppen a volt csapatát intézi el. Ezért mondtam, hogy örülök az ellenünk való jó játékának. A vereségnek persze nem igazán...![]()
Semmi akadálya nincs a visszahozatalának,csak kérdés hogy ő visszaakar-e térni?Silvanus írta:Örülni azért annyira nem kell, mert nem épp ellenünk kellett volna, hogy bizonyítson, minden esetre ha őt még valamilyen úton módon vissza lehetne hozni a Nou Camp-ba, akkor én ezek után komolyan fontolóra venném Rijkaard-ék helyében!!!mrmonster írta:Én örülök Riquelme jó játékának, mert így legalább bizonyított Rijkaard-nak is
Örülni azért annyira nem kell, mert nem épp ellenünk kellett volna, hogy bizonyítson, minden esetre ha őt még valamilyen úton módon vissza lehetne hozni a Nou Camp-ba, akkor én ezek után komolyan fontolóra venném Rijkaard-ék helyében!!!mrmonster írta:Én örülök Riquelme jó játékának, mert így legalább bizonyított Rijkaard-nak is
Mindig mondtam hogy jó játékos,talán most a kételkedőknek is feltűnik mien képességei vannak,és az benne a szép hogy régebben még ennél is jóval jobban játszott!Riq-et a Barcába!Silvanus írta:Hát ha visszalapoztok egy pár oldalt ebben a topikban, akkor láthatjátok, hogy egy jó páran kételkedtek eme topik jogosságában, és a megszűntetését követelték, illetve szarozták Riquelmét!...
Én már akkor is azt mondtam, hogy ő egy jó játékos, csak rossz időszakban jött hozzánk, de most brillírozik a Villareal-ban...
NOS TESSÉK: lehet fikázni őt...... - hülyét csinált belőlünk, a labdát úgy tartotta meg 4-5 Barcás között, ahogy akarta, csak felrúgni tudtuk, közünk nem volt tegnap Riquelméhez!!!!! SZÉGYEN, és egyben fájdalmas is!!!!....![]()
![]()
Neki persze GRATULA, szépen csinálta!!! Forlán gólja pedig egyenesen káprázatos volt!!!!!!!!!!!!!!!!
2-vel..Boixos írta:az a durva, h riq minden meccsén így nyomja. de sztem a barcában is így játszott anno, csak ami a villar.ból kimagaslik, az nálunk középszer. ettől most még mi égünk eggyel...
pedig komolyan gondoltamEnrique írta:Oksesz!Zsolti írta:Nehogy már azt hidd,hogy komolyan gondoltam.Enrique írta: Nyugodtan, most azért nem fogok feleslegesen szerkesztgetni. Csak ha már eldurvulna a dolog. Vitatkozni lehet és szabad is.![]()
Oksesz!Zsolti írta:Nehogy már azt hidd,hogy komolyan gondoltam.Enrique írta:Nyugodtan, most azért nem fogok feleslegesen szerkesztgetni. Csak ha már eldurvulna a dolog. Vitatkozni lehet és szabad is.Zsolti írta:Most nem kezdek el veled vitatkozni,mert látom moderátor lettél.Igazad van Riq azt csinál amit akar
Nehogy már azt hidd,hogy komolyan gondoltam.Enrique írta:Nyugodtan, most azért nem fogok feleslegesen szerkesztgetni. Csak ha már eldurvulna a dolog. Vitatkozni lehet és szabad is.Zsolti írta:Most nem kezdek el veled vitatkozni,mert látom moderátor lettél.Igazad van Riq azt csinál amit akarEnrique írta: Nekem mind1 micsinál riq, csak mi nyerjünk. Tőlem bukfencezhet is meccs közben, az sem érdeklen nagyon...