Kiváncsi lettem volna, ha a Madrid nem egyenlít a félidő végén mi lenne az eredmény. Helguerát meg ha mostantól nem teszi be Kapáló akkor nagy hülye.
olvasd el a privát üzenete(i)det.....gyökérelpaís írta:Örömködjetek![]()
Az nem tűnik fel h 2 hazai csókának már zuhanyoznia kellene?
1-1, miért nem üvöltötök?
Nem szokott bajom lenni az itteni madridistákkal, de te sötét vagy mint a bűn.elpaís írta:Örömködjetek![]()
kicsit eltévesztetted a házszámot az ilyen dumákkal.elpaís írta:Örömködjetek![]()
Én mondtam!antiimperialista írta:Nem kellett volna elkiabálni... R. Carlos egyenlített, 1 perccel a félidő vége előttLos Banditos írta:[Úgylátszik nemmentek vele túl sokra hogy minden erejüket feláldozták a classicora...![]()
Nem kellett volna elkiabálni... R. Carlos egyenlített, 1 perccel a félidő vége előttLos Banditos írta:[Úgylátszik nemmentek vele túl sokra hogy minden erejüket feláldozták a classicora...![]()
Azért még van több mint 1 félidő,de eddig teljesen MEGÉRDEMELTEN vezetnek a hazaiakLos Banditos írta:[Úgylátszik nemmentek vele túl sokra hogy minden erejüket feláldozták a classicora...![]()
Csatlakozom.Ezért jó dolog.Csak legyenek meg a megfelelő körülmények.Jó hogy játszhatnak csereemberek egész meccseket is.ozsimiki írta:Fel lehet úgyis fogni,h 1ez Kupa a tartalékoknak,nagyon kevés kulcsjátékossal kiegészülve bízonyíthatnak,h mire is képesek.sergi1989 írta:én meg azt mondom jobb is lenne minnél hamarabb ha befejeznénk a kupa szerepléplésünk...mert 1.a nézőket se nagyon vonza csak a kis csapatok szurkolóit.2.nagyjából semmit nem ér....!3.pénz semmi nincs benne!+fárasztja csak a játékosokat és nemis motiváltak ezekene a mecseken!ez a csre játékosoknak van nagyjából...sajnálom mert biztos jo volna egy szinvonalas a spnyol kupa de sztm ennek igy nem sok a haszna...!
Szerintem ez nem rossz dolog,mondjuk sajnálatos,h ennyire ellényegtelenedett a Spanyol Kupáért folyó harc
Fel lehet úgyis fogni,h 1ez Kupa a tartalékoknak,nagyon kevés kulcsjátékossal kiegészülve bízonyíthatnak,h mire is képesek.sergi1989 írta:én meg azt mondom jobb is lenne minnél hamarabb ha befejeznénk a kupa szerepléplésünk...mert 1.a nézőket se nagyon vonza csak a kis csapatok szurkolóit.2.nagyjából semmit nem ér....!3.pénz semmi nincs benne!+fárasztja csak a játékosokat és nemis motiváltak ezekene a mecseken!ez a csre játékosoknak van nagyjából...sajnálom mert biztos jo volna egy szinvonalas a spnyol kupa de sztm ennek igy nem sok a haszna...!
Ez rossz példa...vagy inkább tréfa mert a bernabeu meg a Camp hasonlo...de én egy nagy rakás tr***gya pályára gondoltam ahol a tudáskülönbség nehezebben jön ki.Ott jól lehet dulakodni mert túrni és fötörni.Ebben jobb mindig egy alacsonyabb oszt csapat.Ez nem csak a Madridra igaz hanem bárkire ugyanugy.Ezt ne magyarázatnak fogja fel senki mert dőreség magyarázni egy idegenbeli kupát.Minek.A két csapat tudása össze sem hasonlítható.Sztem viszon a műfű könnyebb mint egy sártenger.De ezt ne véld a Real-Barca összehasonlításnak.Nem az a célom.Mi megfáztunk ti meg nyertetek.Nem fontos ez.Ha ma tudunk nyerni akkor lesz mit örömködni.Itt már számít a pont.Vito írta:igaza van!
és egyébként a Nou Campban is sokkal könnyebb focizni, mint a Bernabeuban, mert Barcelonaban jobb a klíma és kisebb a légellenállás, valamint a fű franciatehát gyorsabb és jobban tapad benne a stopli.
műfű: +1 gól a barca javára
sártenger: -1 gól a Madrid javára
de akkor tavaly hogy nyertünk Londonban a sártengerben?
...és nem sérült meg senki.
RMCF! mikor már kiegyeznék a stílusoddal, akkor mindig képes vagy hülyeségeket írni.
ráadásul ez ugyanolyan műfű volt, mint amilyenen a szurkolói tornán játszottunk. gumireszelékkel van felszórva.Charlie írta:Műfüvön jobban focizni, azoknak akik világéletükben gyepen tolták.
C.