2006.10.28. 19:07:59
Mivel egy hete nem voltam, csak néha-néha olvasgattam, de nem sok időm volt írogatni, ezért akkor kifejteném véleményem az El Classicóról, s a hétközi kupameccsekről:
Kezdjük először A meccsel.Összességében jobb volt a Madrid, és megérdemelten nyertek, ezt el kell ismerni, de nem volt valami nagy meccs Valdes ezen a meccsen olyan lepkegyűjteményt kapkodott össze, hogy az már fájó, persze nem miatta alakult úgy a meccs, ahogy ezt gyorsan hozzáteszem.Meccs előtt is mondtam, hogy nem egy ilyen meccsen kéne összeszoktatni Puyolt és Thuramot, hát ezt most is tartom az első gólnál igencsak lemaradt Thuram, persze az sem biztos, hogy Marquez ott lett volna, már úgy is csak történelem.(...nem tudom miért amikor Ramos megkapta a szélen a labdát, volt egy olyan érzésem, hogy ebből gól lesz, sajnos igazam is lett...).Amúgy a meccstől függetlenül eddig Zambi és Thuram, nem igazolta, hogy megérte kiadni értük ennyi pénzt Robinho igancsak beforgatta egyszer kétszer Zambit, de az előző meccsken sem mutatott túl sokat, persze hosszú még az idény.
De ami a védekezésnél is szomorítóbb volt az a "támadó szekció"(ahogy játszottunk úgy elöl, hát azt nem éppen lehet csatársornak nevezni).A madrid középpályás során már meglátszik, hogy ott van Emerson, és Diarra, de ez a védelem még mindig harmat gyenge, ha netán néha összejött két passz, azt se tudták merre menjenek.DE!!!Az hogy egy ilyan védelemnek nem bírtunk gólt rúgni, az sajnos minket minősít jobban nem Őket.Eto'o-t nem lehet pótólni ebből a keretből az kiderült számomra, ezért remélem minél előbb visszatér, hogy formába lendülhessen, mert tavaszra nagyon kelleni fog, mert befejező csatár nélkül sehol nem leszünk.
Kupáról:
A Real igencsak szép pályán játszott, talán ezért volt az x, talán nem mi nyertünk, amivel mondjuk nem megyünk sokkal többre a Madridnál.
Amúgy osztom sergi1989 véleményét ennek a kupának semmi értelme, max akkor van vmi, ha megnyerjük, mert, ha mondjuk kiesünk az elődöntőben(mert addig eljutunk vhogy, vagy már előbb kipottyanunk), akkor jön a kérdés, hogy akkor ez most megérte, játszani plussz meccskete a nagy semmiért, akkor már inkább hanyagaoljuk, és tényleg csak a fiatalok játszanak, stabil kezdők pedig ne!