Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na akkor...R.M.C.F írta: na akkor....
1 : hülyeségeket kombinálsz! - olvastam az ujságban.Tehát....?
2:150 Milla az egy elvi összeg. Pl Ronaldoé 100 milla volt és mi 32+ Cambiassoért/10Mill/ vettük.
3:A Milan nem olyan betegen költekező mint a Margité- Ha összeadnánk a "Perezi" éra mondjuk2000 óta kinek kerültek töbe az igazolásai akkor csaodálkoznál....nem a Madridnak.Ha a Milan nem is de van jó pár csapat aki megelőz minket.Még a Barca sincs nagyon lemaradva a maga 33! igazolásával kb 2001 óta!!!!!
jaj...az a játékos akinek még él a szerződése az nem fog sivalkodni hogy elakarok már menni....ugyan.ozsimiki írta:R.M.C.F.!
Lehet furcsa neked,de mi lenne ha Tiszteletben tartanád azt,amit nyilatkozik Ronnie,vagy épp KakaNehezedre Esne
Hagyd a hüle újságokat!
Kaka is félmilliószór Lenyilatkozta,h esze ágába sincs elmenni onnan! Sehova! És ők meg nem akarják eladni!
Ugyanez van itt is,RONNIEVAL!
na akkor....lionelmessi19 írta:Már megint hülyeségekről kombinálsz RMCF!R.M.C.F írta:Én azt olvastam a Milan elnöke megkérte Braidát hogy készítse elő az ajánlatot a Barcelonának Ronaldinhoért.A Milannak megvana pénze rá.
Miondjuk az nekünk jó lenne mert akkor Kaka jönne hozzánk.Abból a pénzből meglehetne venni talán Ronaldinhot.![]()
Fejezzük már be ezt a fszságot. Egyáltalán nincs oka elmenni se Dinhonak, se pedig Kakanak, és a nyilatkozataik alapján semmiképpen nem is szeretnének csapatot váltani.
A másik, h megnézném azt a beteg csapatvezetést, aki képes Ronaldinhoért 150 millió eurót letenni. A milan vezetése nem olyan betegen költekező mint a margóé. Ez van, ne is reménykedjetek.
Nagy szükség lesz rá a Chelsea ellen! Nagyon kellene a győzelem,és akkor sokkal nyugodtabban lehetne készülni a Werder ellen!Game90 írta:Szééép volt Ronnie![]()
Igaz egy Recre ellen nem nehéz varázsolni. Kiváncsi leszek mit tud majd a Chelsea ellen. Ott is lőhetne egy gólt.
Már megint hülyeségekről kombinálsz RMCF!R.M.C.F írta:Én azt olvastam a Milan elnöke megkérte Braidát hogy készítse elő az ajánlatot a Barcelonának Ronaldinhoért.A Milannak megvana pénze rá.
Miondjuk az nekünk jó lenne mert akkor Kaka jönne hozzánk.Abból a pénzből meglehetne venni talán Ronaldinhot.
Ezt a milanos dolgot hanyagolhatnánk már...Tibi1982 írta:Én megmondtam, hogy nem kell parázni Ronie miatt! Vagy csak akartam mondani?:D
A lényeg, hogy lehet nem megy milanba, mert januártól ronaldot viszik!
PETIIIIII ÍRJÁL MÁR OLYAT, HOGY A CSELZIT 3:0-RA VERJÜK, ÉS RONNI 3GÓLT LŐ!!!!!!!!!! HÁTHA EZ IS BEJÖN
lionelmessi19 írta:Hát azt még túlzásnak érzem, h öröm volt nézni, meg azért gyenge csapat ellen nyertünk, de ez már szintekkel jobb volt.ozsimiki írta:Nagyon jó!
Úgy látszik már most használt vmennyit a külön edzésprogram,bár az majd igazából a Chelsea ellen fog kiderülni...
De öröm volt megint nézni Ronnie játékátEz nagyon-nagyon Bíztató
![]()
FORZA RONNIE!
FORZA BARCAAA!!!
Ráadásul szép gólt fejelt.
Nagyon-nagyon bíztató...![]()
![]()
![]()
![]()
Cselszkij ellen is rúghatna egy gólt.