Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A védelemmel és a csatársorral teljesen egyetértek. Viszont kp-n kéne egy igazi védekező ember.Ronal.10 írta:Valdez,Belletti,Puyol,Markez,Sylvinho,Deco,Xavi,Iniesta,Rinho,Saviolla,Messi![]()
![]()
![]()
WINNER TEAM!!
HÚ,hát ez mégnagyob*************Ronal.10 írta:ugy értettem hogy.. 5 védövel nyomjuk!!!
nem hiszem, h most kéne új játékrendszerrel, taktikával kisérletezni.Ronal.10 írta:ugy értettem hogy.. 5 védövel nyomjuk!!!
Lehet, h arra gondolt, h akkor Marquez lenne vkp. De jobb lenne egyértelműen fogalmazni.ozsimiki írta:Te amúgy Képben vagyRonal.10 írta:de lehet hogy Thuramot be kéne csuszantani...Edmilson helyet....![]()
![]()
Thuram középső védő,míg Edmilka vkp..... nem ugyanaz a poszt!
Te amúgy Képben vagyRonal.10 írta:de lehet hogy Thuramot be kéne csuszantani...Edmilson helyet....
oke Isten eltessenLampard írta:Én pénteken leszek 15.
Én pénteken leszek 15.Szakacs írta:Es most 11 eves vagy ?Lampard írta:
Hát lehet, de nálam tényleg így van. A Chelsea-t 6, a Barcát 8 éves korom óta szeretem. Amikor a Barca bajnok lett, vettem egy pezsgőt és mivel az ősök nem voltak otthon, kinyitottam (valahogy). Megittam egy pohárral és buliztam (ugyaez a Chelsea estében is történt a maradékkal).
Krojf komam nem lett ez azmert leromboltam :DDD
Es most 11 eves vagy ?Lampard írta:
Hát lehet, de nálam tényleg így van. A Chelsea-t 6, a Barcát 8 éves korom óta szeretem. Amikor a Barca bajnok lett, vettem egy pezsgőt és mivel az ősök nem voltak otthon, kinyitottam (valahogy). Megittam egy pohárral és buliztam (ugyaez a Chelsea estében is történt a maradékkal).
Hát lehet, de nálam tényleg így van. A Chelsea-t 6, a Barcát 8 éves korom óta szeretem. Amikor a Barca bajnok lett, vettem egy pezsgőt és mivel az ősök nem voltak otthon, kinyitottam (valahogy). Megittam egy pohárral és buliztam (ugyaez a Chelsea estében is történt a maradékkal).lionelmessi19 írta:Hát érdekes ember vagy te, öregem, mert az h két csapatot ugyanannyira szeret az ember, olyan kb. nincs.
Hát érdekes ember vagy te, öregem, mert az h két csapatot ugyanannyira szeret az ember, olyan kb. nincs.Lampard írta:Mind a 2 csapatot nagyon szeretem és nagyon lelombozódtam, amikor láttam hogy egy csoportban vannak. A londoni meccsen a Chelsea-nak, a Nou Campban viszont a Barcáért szorítok. Továbbjutnak mind a ketten!!!
Mind a 2 csapatot nagyon szeretem és nagyon lelombozódtam, amikor láttam hogy egy csoportban vannak. A londoni meccsen a Chelsea-nak, a Nou Campban viszont a Barcáért szorítok. Továbbjutnak mind a ketten!!!ozsimiki írta:Szép tőled,h szeretnéd a Mi továbbjutásunkat is,de hogy lehet a saját csapatod ellen szurkolniLampard írta:Most úgy lenne jó hogy Barca nyer 1-0-ra és akkor mindenki továbbjut (feltéve hogy a Werder és a Levszki el lesz intézve). Most a Barcának szurkolok ezen a meccsen.![]()
![]()
Mind1, nagyon kell a Chelsea elleni győzelem![]()
Szép tőled,h szeretnéd a Mi továbbjutásunkat is,de hogy lehet a saját csapatod ellen szurkolniLampard írta:Most úgy lenne jó hogy Barca nyer 1-0-ra és akkor mindenki továbbjut (feltéve hogy a Werder és a Levszki el lesz intézve). Most a Barcának szurkolok ezen a meccsen.