Enrique írta:Barcelinho írta:CM 03/04-be Reallal vagyok

,csak azért, hogy álomcsapatot csináljak,hiszen nekik van a legtöbb pénzük.Mindent megnyertem velük 3 év után és Szenegál edzöje is vagyok közben.felállás:
Casillas
Bonera Woodgate Samuel R.Carlos
Jenas
Pires Figo
Zidane
Sevcsenko Raul
Nincsenek keretben:Kameni,Salgado,F.Cannavaro,Pavon ,Solari,Helguera,Iniesta,Schweinsteiger,Beckham,Bresciano,Guti,Kovacevic,Tevez,Kuranyi
A Cselszkinek 10x több pénze van asszem...
Több mint 50M-val kezdenek, a madrid biztos h kevesebbel.
És sztem nem kell ahhoz a madriddal lenni, h álomcsapatot csinálj...

Meglepő módon a Milannak van a legtöbb pénze, éves szinten 70-80 milliót költött az első 5 szezonban, köztük megvette Dinhot 65ért, előtte évbe Decot, Gabrit, stb, mindíg bevásárolt tőlem
Nekem 5 szezon alatt: 1 BL 1 UEFA 4 kupa 2 bajnokság, 4 szuperkupa, 1 klub VB 1 európa/ázsia kupa.
Fizetési listám most 7.2M, négy csatárom együtt 250 M euro értékű (Bozsinov, Robinho, Eto'o, Torres), Montolivo és Gerard a középpálya két éljátékosa, együtt 80 M, Valdes a kapuban, védők között Puyol, Mexes, de Jong, del Horno, stb.
Amúgy az, hogy veretlen vagyok, annak nincs sok értelme, szerintem izgalmasabb, ha mondjuk csak a 35. fordulóban dől el a bajnoki cím.
Az utóbbi két évet lenyomtam 20 játékossal, közbe Barca B a másodosztály középcsapatává nőtt, most nyáron lesz nagy átalakítás, hisz 5 éve nem sok minden változott a csapaton belül, márpedig ennél többet egy garnitúrára nem szabad rábízni, így pl. a Barca B teljesen kicserélődik, meg lassan leselejtezem az idős játékosokat is!
Mellesleg Lisztest érdemes 1. számú cserének megvenni, nekem 7.80-as átlagokat nyomott folyamatosan, s nem problémázott. nem úgy mint Iniesta...