Milyen mp3-lejátszód van

Nekem is volt egyszer ilyen problémám. Sokat nem tudtam vele csinálni. Valaki azt mondta, hogy vírusos

Jobb alsó sarok a böngésződben, aztán a felugró ablakban leírja mit, s hogy. Nem nehéz.Gauchomester írta:Kösz, Enrique, eleinte bonyolultnak tűnt, de most már megvan a Firefox és a Downloader is, na már csak egy valami van hátra, hogy hogy a Youtube-ről pl hogy lehet letölteni, mert sehol sem találok letöltésre utaló akármit is.
Gondolatolvasásra is gyúrok...ozsimiki írta:Épp most akartam megkérdezni![]()
Épp most akartam megkérdeznibarca99 írta:Egyébként ha vkinek hasonló problémája van és IE-t használ az keresse a Youtube Grabber programot.
Hogy a fenébe ne lehetne.Gauchomester írta:Na ja, csak onnan sztem nem lehet letölteni
Na ja, csak onnan sztem nem lehet letöltenik.o.sztee írta:Néz fel a www.youtube.com-ra, ott biztos megtalálod ezeket a gólokat.
jól van, jól van, pontosítok. eredeti mezt szeretnék. az hol a legolcsóbb? lionsport?Silvanus írta:Ázsia centerben, kb. 3000 Ft.Nóbi írta:hello mindenki!
azt szeretném megtudni tőletek, h szerintetek hol lehet a legolcsóbban barca mezt szerezni, mert a mostani már majdnem 2 éves...
előre is köszi!
üdv!
Nóbi
Ázsia centerben, kb. 3000 Ft.Nóbi írta:hello mindenki!
azt szeretném megtudni tőletek, h szerintetek hol lehet a legolcsóbban barca mezt szerezni, mert a mostani már majdnem 2 éves...
előre is köszi!
üdv!
Nóbi