De a Napoli ellen sem a legjobb csapat játszott. Nem volt R Kovac, Tudor, Boumsong, Zebina csak a padon, Giannichedda, Nedved, Marchionni, Trezeguet. Azért jó csapat. Ha meg feljutnak igazolnak 1-2 jó játékost.
Simán fel fognak jutni!Game90 írta:Napoli - Juve 1-1![]()
JUVENTUS: Buffon, Birindelli, Legrottaglie (9’st De Ceglie), Chiellini, Balzaretti, Zanetti, Marchisio, Paro, Camoranesi, Del Piero, Zalayeta. All. Deschamps. A disposizione: Mirante, Zebina, Urbano, Guzman, Bojinov, Palladino.
A Juve 4. 17 ponttal
Én is leíromLos Banditos írta:Engem nemkell kérdezni...csak leírtam a véleményem.![]()
Ezek a "nyomoroncok" elöbb fognak végezni mint az örök vesztes Inter az biztos...LG írta:nyomoroncok,
ddr egyszerűen nem tud kis gólt rúgni, de azért ebben elég keményen benne volt a frey is. bár ez a kutyát nem érdekli.ozsimiki írta:Roma-Fiorentina 38.perc 1-1
De Rossi rúgott 1 óriási gólt![]()
Nekem sincs semmi bajom velükLos Banditos írta:Reméljük az olasz bajnokságban sohaLG írta:A Palermo viszont győzött, mikor pukkadnak már ki![]()
Végre egy normális olasz csapat is nyerjen.
Mondjuk nem bánnám ha az Atalanta lenne a number one![]()
Reméljük az olasz bajnokságban sohaLG írta:A Palermo viszont győzött, mikor pukkadnak már ki![]()
YESSS! Ha innen is bajnokságot nyert a csalómilán akkor nemtom mitcsinálok....Game90 írta:Hahaha kikapott a Milan![]()
Remélem nem lesz meg nekik a BL-helyezés.
Forza Inter
Azért ez milyen márGauchomester írta:A sérültet néhány ismeretlen szállította a kórházba, ám az ajtóban letették a testet, majd eltűntek.