Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igenozsimiki írta:Szerintem ez a 4. vereségük volt márGame90 írta:Nagyon jó ez a RomaIdegenben verni azért egy viszonylag jó Milant. Totti fantasztikus.
16. Milan 7 pont 10 meccs 4 gy 3 d 3 v 10-10 gólkülönbség
Az Inter és a Palermo előnye 17 pont (1 meccsel kevesebb), Romáé pedig 16 pont![]()
Hajrá Inter![]()
remélem nagyot bukik a Milan ebben az évben
Ancelotti nem sokáig maradna a padon(bár a Bl menetelés megmentheti), és jönne egy neves szakember,és rögtön magára találna a milán
![]()
Szerintem ez a 4. vereségük volt márGame90 írta:Nagyon jó ez a RomaIdegenben verni azért egy viszonylag jó Milant. Totti fantasztikus.
16. Milan 7 pont 10 meccs 4 gy 3 d 3 v 10-10 gólkülönbség
Az Inter és a Palermo előnye 17 pont (1 meccsel kevesebb), Romáé pedig 16 pont![]()
Hajrá Inter![]()
remélem nagyot bukik a Milan ebben az évben
Így van! GOGOGOGOGO ROMAGame90 írta:Hát nálam ez a meccs egyértelmű: Hajrá RomaBukjon a Milan
Jó mecccs lesz,remélem legalább annyira,mint volt a milan-InterBoixos írta:holnap milan-ASR...
remélem, hasonló végeredménnyel:
DAJE LUPI!!!!!
Off:Van pár olyan dolog amin te sem vagy hajlandó megváltoztatni a véleményedet: pl.Frank ről alkotott véleményed...Zsolti írta:HEEEEEE!!!
fejezzétek már be ezt a csalómilanozást..ha olyan csalók lennének akkor lebaszták volna őket is a másodosztályba fakk.meg amúgyis én szeretem őket,és aki mégegyszer lacsalózza őket azt megtalálom![]()
na jó nem
Sajnos valoban lazán feljutnak. Megint csalodtam az olaszokban. Mikor kitört a bundabotrány, azt mondták, h példás büntetések lexnek...mostanában meg csak mindenki kapja vissza a pontokat, még a végén + pontokat fognak kapni. Es ne felejtsük el, h ez már nem az első ilyen eset voltozsimiki írta:Simán fel fognak jutni!Game90 írta:Napoli - Juve 1-1![]()
JUVENTUS: Buffon, Birindelli, Legrottaglie (9’st De Ceglie), Chiellini, Balzaretti, Zanetti, Marchisio, Paro, Camoranesi, Del Piero, Zalayeta. All. Deschamps. A disposizione: Mirante, Zebina, Urbano, Guzman, Bojinov, Palladino.
A Juve 4. 17 ponttal
Csak 3ponttal vannak az első mögött,és ha nincs a levonás,akkor most 6ponttal már mennének a 2. előtt!
Jövőre azért kiváncsi leszek,h ilyen kerettel( persze lehet,h igazolnak még komoly játékosokat),mire lesznek képesek a Seria A-ban![]()
![]()
Itt a pont.Mindenféle 'nyomoronc' és 'örök vesztes' nélkül,értelmesen.ozsimiki írta:Én is leíromLos Banditos írta:Engem nemkell kérdezni...csak leírtam a véleményem.![]()
:
Ha az Inter tarjta a mostani formáját,már ami az eredményességet illeti,akkor hozhatja a Scudettot,ha viszont a Roma sem hullajt annyi pontot otthon,mint eddig,akkor még nagy csata lesz köztük! Remélem izgalmasan alakul az egész szezon,bár nekem teljesen mind1,h melyik nyeri,vagy inkább úgy mondom,h nyerjen az amelyik szebben nyomja![]()