Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pulpfiction odaverSharkinho írta:Ponyvaregény rulzzz!![]()
Na persze a Sin City, Kill Bill 1-2 és a Jackie Brown se rossz.
Ez mind jó!Game90 írta:A Nekem 8 tényleg nagy filmnagyon sokszor láttam, de még nem unom. A kedvenc filmjeim: Amerikai Pite 1-4, Csontdaráló, Bad Boys 1-2, Randiguru, Halálos Iramban, XXX 1-2
Messze jobb lessz...ez a trailerből is kiderül...első rész sztem még jovolt bár az eleje sokáig tart míg nemlessz pókember...aztán második részben alig van akcio...ittmeg lessz minimum 3 ellenfele( Sandman,Harry,Venom) szal király lessz...énis sztem mozira megváromGame90 írta:Én is már várom nagyonTuti, hogy moziban kell megnéznem. Az első két rész sem volt rossz (meg is van dvd-n), de ez sztem még jobb lesz
Az ilyen gyenge idegzetűeknek,nem is valóGame90 írta:Látjátok, ezért nem nézek horrorfilmetRaulito írta:http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=47580![]()
November 28 ASSZEM V december vége nem tom pontosan azt tom hogy a fűrész 3 nak dec.28 kán lesz a magyar mozifilm premier bemutatójaMatee :P írta:A nemsoká az pontosan mit jelent?Roniee21 írta:Nem soká itt a GÓÓÓL 2. ÉS "2007 v égén úgytom jön a 3 is
Ezt nemolyna könnyű eldönteni..mindkettő remekműantiimperialista írta:Szerintem is egyértelműen jobb az első, de a Gyalog galopp sem rossz!Melkor írta:Legnagyobb!!!
Többször összevitatkoztam már haverjaimmal, hogy melyik Monty Pyton film a jobb....a Brian élete vagy a Gyalog galopp???
Az első nálam utcahosszal nyer, de a másik se rossz!!
Szerintem is egyértelműen jobb az első, de a Gyalog galopp sem rossz!Melkor írta:Legnagyobb!!!
Többször összevitatkoztam már haverjaimmal, hogy melyik Monty Pyton film a jobb....a Brian élete vagy a Gyalog galopp???
Az első nálam utcahosszal nyer, de a másik se rossz!!