Bajnoki Mérkőzések 07-08
Sziasztok!Már megint a bíró ez hihetetlen a 2.mérközés amin egy [auto_cenzúra] bíró vezet nekünk.A testület most már küdhetne 1 normális bírót.Kiváncsi vagyok hogy az edzönk mikor veszi észre hogy Gudi nem illik a képbe,szánalmas amit csinál úgy látszik csak kupa meccsen lehet bevetni.Tegnap az egész csapat rosszul játszott ez kevés lesz a késöbbiekben.Valami nincs rendben az biztos,most meg ez a rengeteg sérült más nem is hiányzott alig maradt valaki.Kár hogy Samunak nincs egy testvére most jól jönne.A védelem egyenessen katasztrofálissan játszott. Óriási javulásra van szügség minden csapat részben ha kell igazolni kell valakit.Szerencse hogy Roni kezd formába jönni mert rajta kivül mindenki formán kivül van.Sajnos Samu még sokáig nincs velünk valakinek pótolnia kelenne pl:Saviola de a padról ő sem tud segitteni,most már biztossn kezdeni fog hogy ennyi a sérült.Többet kel neki játszani hogy vissza nyerje régi formáját.Jövő héten BL remélem addig nem lesz több sérültünk mert akkor a Bremen ellen a tartalék csapattal állunk ki.Kiváncsi vagyok ki fog gólt lőni Szofiaban ha elfogynak a csatáraink,pedig az sorsdöntő mérközés lesz.Ott az életünkért játszunk remélem ott már a régi Barca játszik majd.VISCA EL BARCA!!!
-
- aka Game90
Iniestával mi van? Én nem hallottam róla 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1-1 lett !Fernando írta:Nemtuggya valaki, hogy mennyi lett az előző forduló beli Espanyol vs. Valencia?
Hát most olvastam csak Savigóólt,Iniestat,hát ver minket a sors,de miért

Túl szép lenne,ha esetleg "csak" 1 sérüléssel megúsznánk 1 szezont

Óriási dolog lesz,ha ezek után el tudunk húzni a bajnokságban

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nemtuggya valaki, hogy mennyi lett az előző forduló beli Espanyol vs. Valencia?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Eurobarca Staff
Saviola jól leírtad, amit akartam.
Még annyit:
Én nem nagyon örültem Guddy igazolásának, de mondtam, hogyha meggyőz ám legyen, de SEMMI ahhoz képest, hogy közápcsatárnak hoztuk hát igencsak adós a gólokkal, és ez már nem a kiszolgáláson múlik egy éknek nem a tizenhatoson kell ülnie és várni, hogy majdcsak jön egy kihagyhatatlan ziccer.
Most kell bebizonyatani, hogy egy csapat vagyunk a megmaradtaknak kell hajtaniuk a többiekért!BL-ből tovább kell jutni, akár a Bajnokság rovására is ebben a pár hétben, és a tavasszal jöhet a söprés
Sempre Barca!
Még annyit:
Én nem nagyon örültem Guddy igazolásának, de mondtam, hogyha meggyőz ám legyen, de SEMMI ahhoz képest, hogy közápcsatárnak hoztuk hát igencsak adós a gólokkal, és ez már nem a kiszolgáláson múlik egy éknek nem a tizenhatoson kell ülnie és várni, hogy majdcsak jön egy kihagyhatatlan ziccer.
Most kell bebizonyatani, hogy egy csapat vagyunk a megmaradtaknak kell hajtaniuk a többiekért!BL-ből tovább kell jutni, akár a Bajnokság rovására is ebben a pár hétben, és a tavasszal jöhet a söprés

Sempre Barca!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
megfogjuk oöldani mert meg kell oldanunk
én nagyon bízok a csapatban az ilyen nehéz piilanatok ha elmúlnak pozitív hatással lesznek a csapatra remélem
guddy belelendül érzem
és az állva maradtak küzdeni fognak
Forza BarcA !!!
én nagyon bízok a csapatban az ilyen nehéz piilanatok ha elmúlnak pozitív hatással lesznek a csapatra remélem
guddy belelendül érzem
és az állva maradtak küzdeni fognak
Forza BarcA !!!
Zinedine Zidane
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ez hihetetlen..szerencsétlenségek halmaz..el sem hiszem..Saviola kidől,1 hónap,Messi kidől,3 hónap,Eto'o sérüléséből is van még vissza vagy 2-3 hónap,Ronaldinho nem 100%os,Guddy katasztrófa,Giuly még inkább,Ezquerroról meg ne is beszéljünk..s ezek csak a hosszabb távú sérülések..Xavi kisebb sérülés,Iniesta szintén,Edmilson 10 nap,Motta piros...Zambrotta nincs formában,Belletti szintén sérült,Sylvinho és Gio sincsenek 'hűdejó' formában..Valdes,Puyol,Marquez [de ő sem igazán],Thuram[meccshiány],Deco azok,akik úgy,ahogy még meg vannak.Ez így nagyon kevés,főleg,hogy a Bl-ben sorsdöntő meccsek következnek,s a bajnokságban is zárkóznak a vetélytársak..Nem tudom mi lesz így velünk,s van egy olyan érzésem,hogy valamelyik fronton szívunk,mert ilyen kerettel szebb jövő nem várható.
Egy kölcsöncsatár talán jól jöhet..a B keretből pedig az igéreteket fel kell hozni,mert sovány a keret,amellett,hogy eléggé legyengült..nem tudom mivel érdemetlük ki ezt,de így még ennél is nehezebb lesz minden,pedig így sem volt egy leányálom.
ViScA eL BaRcA!
Egy kölcsöncsatár talán jól jöhet..a B keretből pedig az igéreteket fel kell hozni,mert sovány a keret,amellett,hogy eléggé legyengült..nem tudom mivel érdemetlük ki ezt,de így még ennél is nehezebb lesz minden,pedig így sem volt egy leányálom.

ViScA eL BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Bár nekünk még a BL-re is oda kell figyelnünk,míg a többiek nyeregben vannak...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
A mostani sérülésekkel úlytott kerettel is a sorsolást nézve még valamelyest előnyben vagyunk,mert a riválisoknak több rangadójuk lesz.
Egyedül a villareal elleni hazai meccs lehet mehéz,a többi nem annyira,igaz ott is ki lehet kapni.
Egyedül a villareal elleni hazai meccs lehet mehéz,a többi nem annyira,igaz ott is ki lehet kapni.
---=FORCA BARCA=---
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Most,ebben a 4 fordulóban kellene előnyt szerezni.Nézzétek milyen meccsek várnak a riválisainkra!
Valahogyan meg kell nyerni a köv.4 meccset,és akkor 5-6 pont előny tuti h. lesz!
Valahogyan meg kell nyerni a köv.4 meccset,és akkor 5-6 pont előny tuti h. lesz!
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
szerintem ha fel is hozunk embereket a barca b-ből akkor azok nem dos santos és krikic lesz. Még túl fiatalok és fizikálisan nincsennek a spanyol bajnokság szintjén! Tavaly robinho is lepattant az emberekről, akkor most egy 16éves krkic mit tudna alkotni!!!PetI írta: Sztem gyorsan hozni kéne vkit a Barça B-ből, Dos Santost esetleg Krikicset, mert így nagyon nehéz lesz a szezon...
és az is benne van a pakliban hogy valami nagy tajparszt favágó úgy lép nekik oda hogy törik minden! mert ne feldjük hogy nagyon fiatalok!!!! és a jelen helyzetben sokan a megváltást várnák tőlük ami adna egy plusz nyomást ami estleg negatívan csapodna le a játékosokban meggátolva a további fejlődésüket!!

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
11. forduló
Mallorca - Barcelona
SEVILLA - VALENCIA
Real Madrid- Santander
12. forduló
BARCELONA - VILLAREAL
VALENCIA - REAL MADRID
A. Bilbao - Sevilla
13. forduló
Real Madrid - Ath. Bilbao
Espanyol - Sevilla
Levante - Barcelona
Recreativo - Valencia
14. forduló
Barcelona - Sociedad
SEVILLA - REAL MADRID
VALENCIA - DEPORTIVO
Mallorca - Barcelona
SEVILLA - VALENCIA
Real Madrid- Santander
12. forduló
BARCELONA - VILLAREAL
VALENCIA - REAL MADRID
A. Bilbao - Sevilla
13. forduló
Real Madrid - Ath. Bilbao
Espanyol - Sevilla
Levante - Barcelona
Recreativo - Valencia
14. forduló
Barcelona - Sociedad
SEVILLA - REAL MADRID
VALENCIA - DEPORTIVO
---=FORCA BARCA=---
-
- aka Game90
4 egészséges csatárunk van
Valakit (valakiket) felkéne hozni a B-ből, mert kevesen vagyunk elöl. Remélem Franknek lesz esze
Ha meg nem akkor megbarátkozok ezzel a kezdővel a csatársorban: Ronaldinho, Guddy, Giuly 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Télen muszáj vkit hozni
én nem naon szeretném.. de sajna muszáj lesz 

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Hát emberek, most, hogy nincs Messi, Saviola, (Eto'o) hosszabb ideig, komolyan aggódok. Valamit ki kell találnia Frenkinek, mert már csak Gudi meg esetleg Ezquerro van csatárposzton.
Sztem gyorsan hozni kéne vkit a Barça B-ből, Dos Santost esetleg Krikicset, mert így nagyon nehéz lesz a szezon...
Remélem, (ha a tegnapi akarattal játszunk) nem lesz nagy gond.
Sztem gyorsan hozni kéne vkit a Barça B-ből, Dos Santost esetleg Krikicset, mert így nagyon nehéz lesz a szezon...
Remélem, (ha a tegnapi akarattal játszunk) nem lesz nagy gond.

-
- Entrenador del Barça
Nagyon fontos volt hogy nyertünk hátrányból egy jó Zaragoza ellen!Ez erőt adhat a még fontosabb BL-meccsekre!Eto'o és most Messi is hónapokra kidőlt
Nehéz lesz,de remélem megoldjuk/ják!

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
SziaKlopf írta:Sziasztok,
2007. április elsején szeretném unakaöcsémet és magamatmeglepni a Barca-Depor meccsel élőben. Nem tudjátok véletlenül megmondani hol tudnék Magyarországon jegyet vásárolni?
Minden infot előre is köszönök.
Egy csendes, de annál nagyobb Barca-fan
Mi tavaly voltunk bátyámmal a Barca-Depor meccsen. De idén is ki fogunk menni!
Iszonyat sok iroda van a neten, ahol tudsz rendelni, ott megadod pl a barcelónai hotel címét ahol tartózkodni fogsz, és kiviszik oda. De a legjobb, ha a www.fcbarcelona.com -on rendelsz. Két lehetőség van: 1. ha tag leszel, olcsóbb a jegy, viszont x összeget be kell fizessél. 2. lehetőség, ha úgy rendelsz, hogy nem vagy tag. Igaz h drágább, mintha tagságival rendelkeznél, de olcsóbb a netes irodákhoz képest!
Jó szórakozást, remélem összefutunk!

Sziasztok,
2007. április elsején szeretném unakaöcsémet és magamat
meglepni a Barca-Depor meccsel élőben. Nem tudjátok véletlenül megmondani hol tudnék Magyarországon jegyet vásárolni?
2007. április elsején szeretném unakaöcsémet és magamat

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Örülök hogy jól játszott,reméljük még 1 ideig tartja.
Talán halotta azokat a pletykákat miszerint nem ő vezeti az aranylabda szavzást majd mondta: Naneeeee,majd én eldádázom őket nekem kell nyernem.
A BL-ben még csak 1-et lőtt,igaz elég nagy gólt volt.
Talán halotta azokat a pletykákat miszerint nem ő vezeti az aranylabda szavzást majd mondta: Naneeeee,majd én eldádázom őket nekem kell nyernem.

A BL-ben még csak 1-et lőtt,igaz elég nagy gólt volt.
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Most néztem meg a gólokat. Ronaldinho azért most elég lazán tolta ezekete a szabikat
, bár hozzátenném, hogy a Savigól minimum méteres les volt, megköszönhetjük a partjelzőnek.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR