Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Trez egy fel evre tokeletes csere volna...amugy is mi kotottunk jo csereket a Juveval(Davids...), nagyon nagy a Bl Rutinja, jo lo...Sot akkor nem kellene senkit se siettetni a visszateressel....Mert aze trez erzi a kaput annak ellenere h itt sokan nem szeretik...sztem ugyan az lenne vele mint Nistelroyyal...csak nalunk...en orvendenek...En is ra voksolnek...akartam is irni csak nem volt turelmemPetixy írta:Én annyit mondok,hogy Trezegeut-nél jobb megoldást senki nem tud említeni.Já-tszhat a Bl-ben,közel Eto'o szint,(nem tudhatjuk melyik irányban),jól fejel,és nem hiszem,hogy egy Bl esélyes helyett egy másodosztályú bohócot választana.Akár ő is benne lehetne a cserében,mert jövőre már a Seria A-ban nyomják.
Én láttam már jópárszor játszani Abidalt a Lyonban, de én nem ájultam el tőle 1x sem... Az általam említettek pedig szerintem igenis jó játékosok. Főleg Del Horno. Nagy hiba volt őt kihagyni tavaly...Charlie írta:grecki, az általad sorolt balhátvédek mind1ikénél jobb Abidal. Dede-t anno szívesen láttam volna, de már korántsem olyan jó amilyen volt szerintem.
Abidal jó felépítésű, gyors, jól segíti a támadásokat, és visszaér védekezni. Maloudával remek balszélt alkotnak, reál mesélhetne errőlRonaldinhoval párba se lenne másképp, gondolom én.
C.
Az Inter meg nem tudja mit csináljon jó dolgában...Mi a szent kutyakakinak kell nekik? Hová tennék? Ráadásul a 4-4-2-ben Messi nem lenne korántsem olyan hatékony... Ahelyett, hogy formába hoznák Adrianot, inkább el akarják adni. Tipikus Inter mentalitás. Majd veszünk másikat...Ezért nem nyernek soha semmit, mert 0 csapatszellem, 0 morál, 100% önzőség...Replay írta:Az Inter adná Adriano-t Messi+pénzért cserébe, tény, ez komolytalan.
Ugyanakkor nem lenne hülyeség Adriano-t kölcsön venni...
Nem tartanám rossz ötletnek...Csak egy baj van vele, hogy ő nem illene bele a taktikánkba. Ő ugyanis pontosan azért veszett össze van Gaallal, mert kitolta balszélre, és az meg nagyon nem ízlett neki. Középen nem tudna játszani, mert ő nem középcsatár. A jobbszéllel meg ugyanaz a probléma.Zsolti írta:Én visszahoznám télen Rivaldot arra a fél évre!![]()
de nehogy télleg ronaldo legyen belőlle,mert sztem valakit tuti igazolunk a télen
Mint Saviola vagy Maxi ugye? Vagy velük kapcsolatban ez már nem igaz?Game90 írta:És mért nem volt lehetősége? Ha annyira jó lenne minden meccsen pályára lépne és azért lőné a gólokat isSztem Ezquerro nem Barca szintű játékos.
Lehetőséget annak adnak akiben van valami kurázsi. Benne nem sok van, gondolom ezért nem is erőltetik. Hiba volt a megvétele, bár azt hiszem talán ingyen jött!Szakacs írta:Te hanyszor lattad Ezqu-t jatszani ???? joforman meg lehetoseg se volt adva neki...Game90 írta:Ezquerróról tényleg nem érdemes beszélni. Nem csinál semmitNála még a B-csapatban is jobbak vannak szinte. Azért imádkozok, hogy a csatárok közül már ne sérüljön meg senki
mivel akkor már csak Ezqu lenne.
Hát, ha rejal volt álmai csapata, akkor hiába hajtottunk volna rá.Game90 írta:Én nem értettem, hogy mért nem hajtottunk ráFiatal és brazil válogatott
Gio vagy Sylvinho helyett eltudtam volna képzelni őt. De állítólag Marcelo mindenáron a Realba akart igazolni
Te hanyszor lattad Ezqu-t jatszani ???? joforman meg lehetoseg se volt adva neki...Game90 írta:Ezquerróról tényleg nem érdemes beszélni. Nem csinál semmitNála még a B-csapatban is jobbak vannak szinte. Azért imádkozok, hogy a csatárok közül már ne sérüljön meg senki
mivel akkor már csak Ezqu lenne.
Ezt Te sem gondolod komolyan.Game90 írta:Ezquerróról tényleg nem érdemes beszélni. Nem csinál semmitNála még a B-csapatban is jobbak vannak szinte.