Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Inkább csak kölcsönbe kéne fél évre! Az a minimum időszak lenne, amivel ki tudjuk pótolni Eto'o hiányát, aki már előbb vissza fog térni!Richi írta:huntelaart kéne leigazolni addig amíg nem etszi meg más!mert aztán bánhatjuk a dolgot...
Én örülnék neki nagyonTavaly nyáron szerezte meg a Newcastle United a Deportivótól Alberto Luquét, ám a spanyol nem tudta megvetni a lábát a Szarkáknál, az elmúlt másfél idényben mindössze 17 mérkőzésen lépett pályára a Premiershipben. Éppen ezért nem lenne meglepő, ha már a télen távozna az angoloktól, annál is inkább, mert kérőkben nincs hiány.
Angol források szerint a Bordeaux mellett a Barcelona is Luque lehetséges célpontjai között szerepel.
- Szeretnénk megszerezni őt, nagy szükségünk volna rá. A szakmai stáb jó véleménnyel van róla, éppen ezért mindent megteszünk, hogy nálunk folytassa - mondta Jean-Louis Triaud a Bordeaux elnöke.
Ami a Barcelonát illeti, a katalánok ajánlatának beérkezésében leginkább a Newcastle-nál mellőzött játékos reménykedik. Alappal teheti ezt, hiszen Eto'o, Messi és Saviola sérülése miatt vészes csatárínség támadt Barcelonában, amit a 16-szoros spanyol válogatott támadó orvosolna. Ugyanakkor erősen kérdéses, hogy a Nou Campban tudnának-e bízni az angol bajnokságban kiesőhelyen tanyázó Newcastle-ben alig pályára lépő csatárban.
Ok. Akkor ő is egy nagy tehetség. Nagyon örülök, hogy ilyen fiataljaink vannakLos Barrachos írta:Jeffren ott volt azon a korosztályos Eb-n, amit az Eurosport jóvoltából láthattunk és ott nagyon jól játszott, a spanyolok egyik legjobbja volt Krkic mellettGame90 írta:Jeffrenről nem mondok véleményt, mert ha 1szer láttam őt játszani
Nagyon jó döntésnek tartanám,de jelenleg nem akarunk igazolni senkit sem,és ha a sérülésektől el tudunk vonatkoztatni (nehéz leszRichi írta:huntelaart kéne leigazolni addig amíg nem etszi meg más!mert aztán bánhatjuk a dolgot...
Jeffren ott volt azon a korosztályos Eb-n, amit az Eurosport jóvoltából láthattunk és ott nagyon jól játszott, a spanyolok egyik legjobbja volt Krkic mellettGame90 írta:Jeffrenről nem mondok véleményt, mert ha 1szer láttam őt játszani
Ezt a nyáron már láthattuk, főleg az Aarhus ellen!Game90 írta:Hát jaja, kilehetne őt próbálniKiváncsi vagyok mit tudna Ronaldinhóék mellett
Lehet úgyanúgy berobanna,mint Messi,azért nem lenne semmiGame90 írta:Hát jaja, kilehetne őt próbálniKiváncsi vagyok mit tudna Ronaldinhóék mellett
Ha nincs gond a papírokkal,akkor már idén ki lehetne próbálni a Kupában...Game90 írta:DehogyisDos Santos Ronaldinhót szorítja majd ki
Hagyjuk a viccelődést
Ha most nem is, de jövőre felhívnám az A csapathoz dos Santost
Neki még nem lesz helye mostanában a nagy csapatban. De 2év és meglátjuk mekkora tehetségLos Barrachos írta:Krkicnek nagy lépcső lenne még az A csapatba való feljutás, még 1-2 év és akkor van esélye felkerülni a nagyokhoz.
Aztán visszajön Messi és kiszorítja mindkettőt.Game90 írta:Azért abban kételkedek, hogy dos Santos hipp-hopp kiszorítja majd GiulVictorValdes19 írta:vagy mikor saviola is visszatérne
Larrson (Saviola)
Ronaldinho (Ezquerro) Dos Santos (Giuly)
yt
Na azértNóbi írta:sztem badalonaGame90 írta:Jeffren játszott a Depor ellenLos Barrachos írta:Pl. Jeffren azt hiszem csatárnak is beválik, bár a Depor ellen nem csatár volt.![]()
Jeffren játszott a Depor ellenLos Barrachos írta:Pl. Jeffren azt hiszem csatárnak is beválik, bár a Depor ellen nem csatár volt.
16 asszemigeorgy írta:krkic gyerek az mennyi idős???
Azért abban kételkedek, hogy dos Santos hipp-hopp kiszorítja majd GiulytVictorValdes19 írta:vagy mikor saviola is visszatérne
Larrson (Saviola)
Ronaldinho (Ezquerro) Dos Santos (Giuly)