2006.11.17. 09:09:50
én az aranylasztit úgy képzelem el, hogy a világ legtechnikásabb és az elmúlt év legjobb formájában lévő focistája kapja! tavaly ronaldinho azért kapta, mert látványosan játszott, gyors, kiismerhetetlen, megállíthatatlan volt. hihetetlen dolgokat művelt a pályán, igazi egyéniség volt egész évben!!!
cannavaro nagyon jó játékos, igazi fal!!! de nem ő testesíti meg a legjobb, legtechnikásabb játékost! nem játszik látványosan és nem művel hihetetlen dolgokat a pályán, viszont kétségtelen a VB legjobb védője volt. minden labdát kifejelt, kirúgott!!! nem lehetett átmenni rajta, remekül takarított!!! viszont az aranylabda nem erről szól!!! nagyon nagy védő, annak ellenére, h nem találja a helyét ősszel a margóban, de a legjobb játékos ne kirúgások, kifejelések miatt kapja a lasztit, hanem a látványos játéka,a cselei, a góljai, a hihetetlen megmozdulásai miatt!!! így sztem cannavaro megkaphatná a legjobb védő díját, vagy évv a FIFA év játékosát, de a legszebben, leglátványosabban játszó eredményes játékos, aki hihetetlen dolgokra képes a pályán és igazi egyéniség, az nem ő... sokkal inkább pl. Kaká! sztem ő nagyon nagy formában van és azért megérdemelné legalább az első 3-ba bejutást!!! pl. a 2. ozstályban védő buffon helyett!!! vagy a Ronaldinhohoz hasonlóan gyengébb szezonkezdetet produkáló Henry helyett!!! És ha ők fél szezonos teljesítménnyel bekerülhettek, akkor a sérült Eto'o is ott lehetne simán a 3-ban. Azt mondtuk a sérülése miatt nem, mert fél évre nem adnak aranylabdát, de a felsorolt 3-as is kb. őszig volt jó! és azóta??? kb. ugyanakkora eséllyel pályázhatnának!!! Ronaldinho pedig remélem beindul, mert nemsokára új év, új lehetőségek és talán jövő ilyenkor megint őt ünnepelhetjük!!!