lionelmessi19 írta:
Hát szerintem meg sokkal többet vesztenénk Decoval....
Ini mindkettőt tudja helyettesíteni, de Deco sztem jobban játszik az elmúlt egy-két évben.
Mindenesetre én még egy párszor megpróbálkoznék azzal, h mindhárman pályán vannak, főleg, h giuly nem ér semmit.
de később is, ugy, h nincs vkp.
Deco jelenleg sztem kihagyhatatlan a Barca-ból. Ő az esze az egész játékunknak, ő mozgatja a csapatot.
Iniesta rendkívül sokat fejlődött az utóbbi 2 évben, de Xavi és ő csak akkor lehetnek egyszerre a pályán, ha sérülés kényszerít vagy az ellenfél gyengébb. Ezt arra alapozom, hogy hiába tudnak mindketten védekezni és támadni is, sajnos picik. Fizikálisan nem tudják felvenni a versenyt a keményebb, robosztusabb középpályásokkal. Ezért kell Edmilson vagy Motta akik tudnak ütközni nem csak lepattognak az ellenfélről.
Jelen pillanatban Andres jobb fomában van mint Xavi így egyértelműen a Deco-Edmilson-Iniesta kp. tűnik a leghatékonyabbnak.
Amikor a 3 "törpe" van a pálya közepén sokkal nehezebb a védők dolga. A két ütköző emberke idei gyenge formája azonban kissé megnehezíti a csapat dolgát.
Motta eleve csak csere embernek számít így az ő formája annyira nem lep meg, mint Edmilson-é akivel a labda szerzésig nincs semmi baj csak azokat a labdákat sokkal nagyobb hiba %-al játsza meg mint tette azt tavaly. Ezen, ha tudna javítani amire a tavalyi teljesítményét látva minden esély megvan, akkor nem lenne gond a pálya közepén és sokkal magabiztosabb lenne a csapat is.
Ez főleg a keményebb ellenfelek(pl.:Dinamo, Margó) legyűrésében lenne fontos. Sztem.
Barca!