Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ja..Saviola asszem a legdrágább játékos volt 35-36m, Overmars is 30m fölött volt, Giovanni 20m fölött és volt még Gerard López akiért szintén 20m fölötti összeget fizettek ki.Subinho írta:hát igen, gaspart télleg nagy ökkör volt!!! hatalmas lóvéért és fizuért leszerződtetett olyan játékosokat, akik semmit nem mutattak barcelonában: rochembach, geovanni, riquelme, christanval, petit, overmars, simao, quaresma... és azért saviola is ide tartozik, mert bármennyire közönségkedvenc és jó játékos, a vezetés nem igen tud mit kezdeni vele évek óta...
hát igen, gaspart télleg nagy ökkör volt!!! hatalmas lóvéért és fizuért leszerződtetett olyan játékosokat, akik semmit nem mutattak barcelonában: rochembach, geovanni, riquelme, christanval, petit, overmars, simao, quaresma... és azért saviola is ide tartozik, mert bármennyire közönségkedvenc és jó játékos, a vezetés nem igen tud mit kezdeni vele évek óta...R.M.C.F írta:Pontosan! Végre látja valaki hogy nem tehetnek róla feltétlenűl a játékosok.Egy elnök óriási káoszt tud okozni.Lásd Gaspart!
Miket csinált? Még én Realosként is fel voltam háborodva!
ez így van! fejétől bűzlik a hal!!! lásd: gaspart vs. laporta...R.M.C.F írta:Ha nem jön vissza Perez akkor itt gond nem lesz....hamar helyrerázódunk.Sajnos igaza van. A madrid 1,1 milliárd eurós tévészerződést kötött évre.
Reméljük, megint elkezdik az értelmetlen, hatalmas költekezést, és tönkremegy ismét a csapat. nem mintha olyan jó lenne most, de jobb mint tavaly.
Vége az értelmetlen költekezésnek.
Ha nem jön vissza Perez akkor itt gond nem lesz....hamar helyrerázódunk.Sajnos igaza van. A madrid 1,1 milliárd eurós tévészerződést kötött évre.
Reméljük, megint elkezdik az értelmetlen, hatalmas költekezést, és tönkremegy ismét a csapat. nem mintha olyan jó lenne most, de jobb mint tavaly.
Sajnos igaza van. A madrid 1,1 milliárd eurós tévészerződést kötött évre.grecki írta:Kistáska!Madrid írta:160 millió euró CSAK a tv-sé szerződésből plussz még sok-sok minden szerintem ez nem pénzköltés ( igaz az) hanem egy olyan játékost veszünk aki kell a kp-ra név szerint :GAGO
Lehet, hogy 160 misit kaptok, csak azt nem egy év alatt... hanem összesen, ahány éves szerződést kötöttetek.
.
Jó,de pénzügyileg eddig sem álltatok rosszul,szóval ettől még nem kell hanyatt esni...ti kötitek a drágábbnál drágább szponzori,egyébb szerződéseket... Mi meg támogatjuk pl az Unicefet,nemcsak kapunk,hanem adunk is belőle! Ami sok csapat számára követendőnek kellene lennie!Madrid írta:grecki elvagy te tévedve nem összesen kapunk 160 misit hanem 1 év alatt 7 év évig minden évben nah és ki volt az utolsó De La Red aki már régóta a nagycsapattal edz meg Nieto akit Emerson tanít
Ennyit rólad..
Kistáska!Madrid írta:160 millió euró CSAK a tv-sé szerződésből plussz még sok-sok minden szerintem ez nem pénzköltés ( igaz az) hanem egy olyan játékost veszünk aki kell a kp-ra név szerint :GAGO
Madrid írta:De egy VB-én??
Asszem Gabri is u19-s golkirály lett...Madrid írta:Bueno, Mata U-19 világbajnokok + Mata VB gólkirály ! ehh szerintem nem rossz spílerek
De azért azt ne mondd hogy mi nemAzért mi is bővelkedünk tehetségekben
Majd meglátjuk.Madrid írta:Bueno, Mata U-19 világbajnokok + Mata VB gólkirály ! ehh szerintem nem rossz spílerek
Azok meg kikMadrid írta:Nálunk meg De La Red, Bueno, Mata srácok nyomják