Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Isten Éltesse! Sosem feledjük el amit tett a BARCÁBAN!Rivaldo11 írta:Ma 35 éves a ZSENI.!
Boldog szülinapot RIVALDO.
Én is néztem a meccset, bár sajnos csak a végét, Kluivert második gólját, ami nagy volt, sajnos az előző hármat nem láttam.Rivaldo11 írta:Ma a Barca tv -ben a Leeds elleni 4:0-ás győzelmünket mutatták.Rivaldo egyik legzseniálisabb gólját szerezte,legalábbis nálam ez az egyik legszebb Rivaldo gól.Amit előtte művel...
jó újra látni a régi megmozdulásait.Ilyenkor újra és újra elképeszt a megoldásaival.
hihetetlen,mekkora zseni...
Ugyan a cselei se voltak rosszak, ahogy mondtad te is, de görbe lábainak hála olyan kifliket rakott bele a lövésbe, hogy a kapusok soha nem érték el a labdát, mert egyszerűen elkerülte a kapust a labda.fcbarcelonazsombi írta:minden idök legjob rudgó teknikájú játékosa. De ha cselezni kellet akkor semm ment a szomszédba lassú de biztos cselekte csinált. Mindig kedvenem marad , mert ő volt marad és lesz a legjobb
az utolsó gólját a Celta ellen érte el,idegenben(2-1 re kikaptunk,Rivaldo a gól után meg is sérült).Ez a 2002-es vb előtt volt.Ősztől már a Milan játékosa volt.Az ollózós gólja pedig 2001 májusában volt(vagy június elején).mgr írta:Amúgy ezt a gólt nem az utolsó meccsén rúgta??
Ez igaz.De Ronaldinho soha nem fogja olyan mértékben termelni a gólokat.Rivaldo rugótechnikája egyedülálló.gondoljatok a távoli lövéseire,amely nem egyszer az oldalhálót érte előszőr.(persze belülről)Subinho írta:nekem is ő a nagy kedvencem, meg romario! nagyon sokat kell még letennie az asztalra rinhonak és samunak, hogy felérjen hozzájuk!!!!!!!!!fcbarcelonazsombi írta:minden idök legjob rudgó teknikájú játékosa. De ha cselezni kellet akkor semm ment a szomszédba lassú de biztos cselekte csinált. Mindig kedvenem marad , mert ő volt marad és lesz a legjobb