semmilyent nem tom hogy írtam pontos j-velDrigo írta:Figyelj ha DiCanio kaphatott Fair-Play díjat, akkor bármi megtörténhet...lionelmessi19 írta:Zidane egy ilyen fejes után, amit végignézett pár milliárd ember, sztem nem kaphat semmijen díjat.![]()
Egyébként remélem én is, hogy Ronaldinho kapja majd a díjat.
Figyelj ha DiCanio kaphatott Fair-Play díjat, akkor bármi megtörténhet...lionelmessi19 írta:Zidane egy ilyen fejes után, amit végignézett pár milliárd ember, sztem nem kaphat semmijen díjat.
Azért van egy kis különbség rába eto vs. real és barca vs. real között...R.M.C.F írta:Nekem a Rába Eto....de ha a Realba kerültem volna nem bőgtem volna naphosszat....
Sok játékos álma h a realban játxon, és sok játékos álma is volt h a madridba szerződjön, de Zidane gyerekkori álma a Barca volt. Mi nem világos ezenR.M.C.F írta:Nem értem...olyan érzésem van hogy nincs is olyan játékos aki a Realban akart volna játszani?
Juvénál jó munkát végeztek az orvosok.R.M.C.F írta:Igy nem kap oxigént az izomzat megfelelően.Pont a mi a legfontosabb egy sportolónál.Mintha nem kapna levegőt a szervezet.
Az az érdekes hogy igy is mekkora játékos vált belőle.
Kösz, inkább nemelpaís írta:Akkor fordítsd jobbanGame90 írta:Tuti, hogy rosszul van fordítva![]()
![]()
![]()
[url=mms://wmedia.recoletos.es/marca/radiomarca/011206etoo.asf]Link[/url]
biztos megint részeg volt a samu.elpaís írta:Eto'o: "Cannavaro megérdemli az Aranylabdát! Kiváló védő".
Most már nem is jó fej az afrikai?
![]()
Akkor fordítsd jobbanGame90 írta:Tuti, hogy rosszul van fordítva![]()
![]()
Nem egészen de ez is.Az miatt kell innia naponta 4 liter ásványvizet azért izzad annyira.A betegsége:Nem tudják a vértestek felvenni az oxigént a vérből megfelelően .Igy nem kap oxigént az izomzat megfelelően.Pont a mi a legfontosabb egy sportolónál.Mintha nem kapna levegőt a szervezet.Ordog írta:
Milyen betegsége van Zizou-nak??? Én erről lemaradtam...
Vashiányos, ennyi a nagy betegség. Ezért verejtékezik durvábban, mint az átlag.
C.
nem az izzadására céloztam a dezodorral, hanem a reklámra, amiben szerepel, a homlokkal pedig a fejelgetős megmozdulásaira. amióta tudok a betegségéről, ami sajnos a gyerekeinél is előfordulhat, nem mocskoskodok ezzel.R.M.C.F írta:Boixos: Nem értelek.Minden HSZ-ed meggyőző és logikus.Amit írsz azok figyelembe veszik a tényeket és nem az elfogultság vaksága szól belőled.Nem értem hogy piszkálhatsz ennyire egy ilyen kaliberű játékost aki a legjobb volt.Az izzadásáról is tudod miért van...pont az élceid azok amik még jobban előhozzák azt hogy Ő igy is ezzel a betegséggel is a legjobb volt.Te ezt jól tudod.Miért van ez? Megmagyaráznád...?
Cannavaro is nyilatkozhatta volna: "Eto'o megérdemelte az Aranylabdát, hisz gólkirály volt tavaly, ráadásul Bl-t is nyertek. Emellett kiváló csatár."elpaís írta:Eto'o: "Cannavaro megérdemli az Aranylabdát! Kiváló védő".
Most már nem is jó fej az afrikai?
![]()
Végülis sokat számít í pályafutásán elért eredményei, de egyszer azt már megkapta, a vb miatt most én nem neki adnám, hanem Ronaldinhónak, most az jó meggyőző erő lenne, ha a mostani formája alapján kapná meg a díjat.windu írta:igazatok van
én mégis örülnék ha zidane kapná
de lehet elég hogy ott van a 3ba de mindenképp csak a legnagyobak közt említeném
hatalmas playa