Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ahhoz még mennetek kellene négyet kistestvérem.LG írta:Hányadik meccsünk volt ez zsinorban, a 7.![]()
Boixos, nemsokára megdöntjük a rekordotokat
Tavasszal el volt torve a bokajaLos Banditos írta:Sajnos nem tudtam nézni a meccset,az összefoglalót mindenképp meglesem.Azért gondolom megérdemelt fővárosi siker volt.Boixos írta:Los, ma este ASR-Atalanta!
20.30 sp2!
Sajnos a jó kezdés után egyre inkább kezdünk visszaszürkülni a középmezőny közepébe.
Totti pedig nagy formában van mostnában,talán ő is kaphatta volna az aranylabdát ha a tavasz nem lett volna olyan gyengus.
Sajnos nem tudtam nézni a meccset,az összefoglalót mindenképp meglesem.Azért gondolom megérdemelt fővárosi siker volt.Boixos írta:Los, ma este ASR-Atalanta!
20.30 sp2!
Multkor a kupában 3-mat lőtLos Barrachos írta:Az Inter sikerének én is örülök, mert két argentin szállította a gólokat![]()
Burdisso nagy formában van, lassan veszéllyel lesz a házi góllövőlistán Crespóra.
Erről a gólról beszélek:Los Barrachos írta:Emlékszem egyszer egy Bologna-Roma meccsre, amikor szögletből jött a labda, akkor Totti hasonlóan nagy gól ragasztott ballal, csak messzebbről és szemben állt a kapuval...
Nagyon úgy néz ki,h 2esélyes lesz az idei szezon,és Remélem,h a Roma is tarjta ezt a formát,és egy izgalmas bajnokság lesz végig!Game90 írta:A lényeg a győzelemZlatan gólja hatalmas kapusbaki volt
A Palermo a végén nagyon nyomott, de 4 ponttal megyünk a Roma előtt
![]()
Forza Inter
Emlékszem egyszer egy Bologna-Roma meccsre, amikor szögletből jött a labda, akkor Totti hasonlóan nagy gól ragasztott ballal, csak messzebbről és szemben állt a kapuval...Drigo írta:Az biztos, hogy nem volt semmi ballal el a hosszúba nem könnyű azért onnan, de azért még ő sem fog mindennap onnan gólt lőnni(ahogy Ronnie sem szerez minden fordulóban olló-gólt).Los Barrachos írta:Totti 2. gólja bődületes volt![]()