grecki írta:Boixos! Rólad mindeki tudja, hogy nagy Roma drukker vagy, akkor mondd már el nekem, hogy mi baja Spallettinek Montellával????? Persze ha sérült, akkor megértem, hogy miért jegeli folyamatosan, de egyébként nem!!! Montella szerintem még mindig az egyik legjobb olasz csatár (lenne)...
hát ezt inkább spaltól kéne megkérdezni. monti tavaly szinte végig sérült volt, még az sem volt biztos, h egyáltalán visszatérhet. ehhez képest a szezon elején brutálisan jól nyomta, mostanában meg nem nagyon kap lehetőséget a játékra. spalletti általában az egycsatáros bugit játszatja a csapattal, az egy csatár pedig többnyire a capitano. utána jön vucsinics, aki végre rendbejött, viszont általában 5 perceket kap meccsenként (legalábbis a bajnokikon, a kupameccseken többet).
nem tudom, h miért ebben a két emberben gondolkodik az edző, dehát amíg megy a dolgozat, addig nincs ok a változtatásra. én mindenesetre nem adnál kölcsön montellát, akármekkorát szakít (mert azért ez is téma volt már), bár az is igaz, h ő menne, ha engednék.
panu egyébként 73mas, azaz 33 éves.