Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy mi lenne ha visszakapnák azok akik ő neki osztottak eleget?Ordog írta:Mit szólnátok egy olyanhoz, ha most Diarra visszakapná azt, amit a Bilbao egyik játékosának kiosztott???
Ha értitek mire gondolok![]()
hát ezt inkább spaltól kéne megkérdezni. monti tavaly szinte végig sérült volt, még az sem volt biztos, h egyáltalán visszatérhet. ehhez képest a szezon elején brutálisan jól nyomta, mostanában meg nem nagyon kap lehetőséget a játékra. spalletti általában az egycsatáros bugit játszatja a csapattal, az egy csatár pedig többnyire a capitano. utána jön vucsinics, aki végre rendbejött, viszont általában 5 perceket kap meccsenként (legalábbis a bajnokikon, a kupameccseken többet).grecki írta:Boixos! Rólad mindeki tudja, hogy nagy Roma drukker vagy, akkor mondd már el nekem, hogy mi baja Spallettinek Montellával????? Persze ha sérült, akkor megértem, hogy miért jegeli folyamatosan, de egyébként nem!!! Montella szerintem még mindig az egyik legjobb olasz csatár (lenne)...
Nagyjából egyetértek, csak nálam Lahm helyett Grosso, Messi helyett Kaká, Villa helyett Messi.Los Banditos írta:Nos letettem a voksomat énis az UEFA 2006 című szavazására.![]()
A csapatom így néz ki: Buffon-Zambrotta-Puyol-Cannavaro-Lahm-Messi-Fabregas-Deco-Ronaldinho-Eto'o és Villa.
A csapatkapitány Puyol,míg az edző Rijkaard.
A csa
pat pedig természetesen a Barça.![]()
34 körül lehetLos Barrachos írta:A végén átveszi a házi góllövőlistán a vezetést Panucci![]()
Hány éves is a jó öreg Cristian