Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barca meg is fogja nyerni.Nagyon gyenge mostanába az Atletico.Szerintem kiütéses győzelem lesz...Game90 írta:Nem lesz egyszerű meccs az tutiBalhátvéd nincs
a védelem nem lesz az igazi
De örülök Saviolának. Ezt a meccset nagyon fontos lenne most hozni
Nemtudom, de a Juventusban elősször jobb bekk volt, az tutimrmonster írta:Én úgy emlékszem, hogy már a Parmában is középső védő volt, csak a francia válogatottban játszott akkoriban a jobb oldalon.LG írta:Igazság az, h eredetileg jobb oldali hátvéd volt, Capello csinált belőle középső védőt.
Én úgy emlékszem, hogy már a Parmában is középső védő volt, csak a francia válogatottban játszott akkoriban a jobb oldalon.LG írta:Igazság az, h eredetileg jobb oldali hátvéd volt, Capello csinált belőle középső védőt.
Igen, azt tudom, hogy játszott jobbhátvédet, de sztem már nem kéne oda, egyrészt játszon középen, másrészt jobb oldalon van Belletti Zambrotta, Oleguer.Los Barrachos írta:Néha a Juvéban, sokszor a Parmában nyomta jobbhátvédként Lili.
Én úgy tudom, hoyg vele is az a helyzet, mint GallassalGame90 írta:Thuram még fiatalabb korában nyomta a jobbszélenDe én nem merném megkockáztatni a szélen
VégreLos Barrachos írta:Holnapután 21:45-től élőben lesz a Barça-Atlético a Sport1-en
Pontosabban második számú kapus Guillermo Ochoa Oswaldo Sánchez mögött, de hamarosan kora miatt ő lehet az első számúDos Santos írta:A Club Américáról se szabad elfeledkezni.Elég jó játékosokból állnak.Ha jól tudom itt véd a Mexikói Válogatott első számú kapusa, meg Claudio Lopez is itt kerketi a labdát.Megaztán nyáron is játszottunk velük egy jó kis gólgazdag meccset(4-4).