24 vok mostCharlie írta:Fogalmam sincs...Nem akarok tippelni,de ha azt mondod hogy ez a kép régebbi rólad akkor azt mondanám hogy vagy 20éves lehetx,persze tutira hülyeséget tippeltem
![]()
Amúgy menny is?![]()
C.

24 vok mostCharlie írta:Fogalmam sincs...Nem akarok tippelni,de ha azt mondod hogy ez a kép régebbi rólad akkor azt mondanám hogy vagy 20éves lehetx,persze tutira hülyeséget tippeltem
![]()
Amúgy menny is?![]()
C.
Fogalmam sincs...Pilfer írta:miért, mi a tipped?Charlie írta:Hány éves vagy Pilfer?
C.
egyébként túl komolyra sikerült a képennél azért vidámabb természet vok
Még szép h dobd!Pilfer írta:találtam egy igazolványképetEnrique írta:Sztem nem. De mind1, így is van elég!Eszter21 írta:A többiek nem akarnak képet feltenni magukról!?magamról, ha jó, akkor feldobom, megmutatom valódi énemet
![]()
találtam egy igazolványképetEnrique írta:Sztem nem. De mind1, így is van elég!Eszter21 írta:A többiek nem akarnak képet feltenni magukról!?
Ettől most azt hiszem megkíméllek titeket...rhynn írta:Rakjál föl te még, s lesznekEszter21 írta:Már elég rég óta nincsenek új képek...Rapika írta: Juhé!
Én is!Csak vigyázz, ha sokat raksz fel, a végén annyira megugrik a látogatottság, hogy nem bírja a szerver
Rakjál föl te még, s lesznekEszter21 írta:Már elég rég óta nincsenek új képek...Rapika írta:Juhé!Enrique írta: Csatlaxom.
Én is!
Amit a Nou campban vettem Dinhos kulcstartót még most is síratom.Elhagytam vho.Chris írta:Szasztok!
Én is megigérem,hogy rakok fel képeket, csak még valahogy gépre kell vinnem, de majd megoldom.
Apropó barcelonás cuccok.
Sorolom:
2002/03 rd mez(aranyszínű)+nadrág
toll 3db
papucs, de csak a lakásban hordható
egéralátét (a címer van rajta)
koktélos pohár
karóra
ágytakaró
Ronaldinhot ábrázoló fürdőlepedő
naptár 2005-ós (rajta a sztárjaink)
Azt hiszem ennyi....
Csatalkozom az előttem szólókhoz, hogy nem ezeken múlik, hogy ki az igazi, és ki a divat drukker.
meg a túróba. már egy hete keresek egy normális képet, de egyelőre nem találom. addig be kell h érjétek a kopasszalEnrique írta:4 napja...![]()
Pedig a Boixos bácsi () is megígérte..
Nekem is az a mez tetszik a legjobban annak ellenére,hogy már kétszer kikaptunk benne.rhynn írta:Nekem egy narancssárga BL mez (3-4 éves, talán Kappa) meg egy 2002-es Rivaldo 10-es mez. (Három nappal később cserélt számot!) De most tervezem az idei gyönyörű sötétkék mezt megvenni!Enrique21 írta:Hali!
Láttam mki sorolja a BARCA cuccait,igy hát én is megteszem:03-04 Barca mez/nadrág,03-04 Barca melegitő(szintén eredeti 29ért)2db sál,1 zászló.
De szerintem se a ruháktol lesz valaki drukker,hanem amit bellül érez az számit.
Szerintem...
csákány
Nekem egy narancssárga BL mez (3-4 éves, talán Kappa) meg egy 2002-es Rivaldo 10-es mez. (Három nappal később cserélt számot!) De most tervezem az idei gyönyörű sötétkék mezt megvenni!Enrique21 írta:Hali!
Láttam mki sorolja a BARCA cuccait,igy hát én is megteszem:03-04 Barca mez/nadrág,03-04 Barca melegitő(szintén eredeti 29ért)2db sál,1 zászló.
De szerintem se a ruháktol lesz valaki drukker,hanem amit bellül érez az számit.
Szerintem...
csákány