elmondom neked, hogy sokan átjárnak a madridistáraBarcaforever írta: De gyertek ide ez is mutatja a mi lapunk mennyivel jó annál a......Ezt be lehet ismerni más különben nem járnának ide ha egy kalap s**r lenne.

elmondom neked, hogy sokan átjárnak a madridistáraBarcaforever írta: De gyertek ide ez is mutatja a mi lapunk mennyivel jó annál a......Ezt be lehet ismerni más különben nem járnának ide ha egy kalap s**r lenne.
Te is nagy inteligenciával rendelkező ember vagy!elpaís írta:ki a retek az a bojan?? dos santos már most meghatározó? az király! hallod....... nem semmi emberek vannak itt![]()
REAL MADRID - BARCELONA 2-0
10:13 - Az LFP alelnöke, Javier Tebas kijelentette, hogy részükről nincs akadálya a mérkőzés elhalasztásának, így minden bizonnyal az eredetileg mára kiírt Madrid-Recre találkozó elmarad.
borzasztó...
09:11 - Négy Recreativo szurkoló életét vesztette ma reggel, amikor az őket éppen Madridba szállító autóbusz összeütközött egy teherautóval. A balesetben további 15 ember sérült meg komolyabban, 22-en könnyebben.
Nálatok vannak ilyen tehetségekelpaís írta:ki a retek az a bojan?? dos santos már most meghatározó? az király! hallod....... nem semmi emberek vannak itt![]()
Bár még nem sokat jelent: Krkic has scored 899 Goals, in 7 seasons (1999-2006), which gave him a goal average of 3.5 goals per game! He is currently playing with the Barçelona B team. (2006/2007)elpaís írta:ki a retek az a bojan?? dos santos már most meghatározó? az király! hallod....... nem semmi emberek vannak itt![]()
Ehez a hszhez neked szívből gratulálok.elpaís írta:ki a retek az a bojan?? dos santos már most meghatározó? az király! hallod....... nem semmi emberek vannak itt![]()
1 Getafe ellen? Sevilla ellen egy "neisminősitsem" játékkalR.M.C.F írta:1. Aztán jött Capello,nem nagyon tudnak minket megverni,alakul a csapat. 2. Erre sunyi,gólleső,hányás játékot játszunk állitólag.....3. néhányan azt gondolták hogy ÖRÖKRE az marad ami 2 éve.....az azért érdekes lenne.
Megértettem. Bár azt hozzátenném, hogy poénnak szántam. Madridistán is láttam már olyat, hogy csak 2 barçás volt bejelentkezve, de arról nem csináltam képet.Barcaforever írta:A múltkor írt az egyik madridos + egy képet is mellékelt, hogy megszállták az eurobarcát.![]()
Neki mondanám h nekünk nincs szándékunkban megszállni a madridistát, mert minket maximálisan kielégítenek friss hírekben a moderátoraink és a nekünk kellemes stílusú más barcelona fan szurkolóink.
ha elmagyaráznád, hogy miért, akkor elhinném...LG írta:Azért nem kell tulozniEl Payaso írta:Egyébként a madridban összesen 2 játékos van, aki jobb az ugyanazon a poszton a barcában játszó játékosnál (Casillas, Ramos)Diarra, vagy Emerso is simán jobb Edmilkánál, Cannavaro-nem a mostani formáját figyelemben véve..de jobb mint Puyol, és Carlos sem a réggi, de sztem igy is jobb mint Gio.
Jó ,na ,még viccelni sem lehet tudom hogy Dinho az és azért 11 pffÉs nem muszáj kamuznod a 11 helyett
Motta???Azért tudd, hogy a legjobb játékos még mindig nálunk játszik
Hurrá hurráMadrid írta:!!!FABIO CANNAVARO A FIFA ÉV JÁTÉKOSA!!!![]()
!!!FABIO CANNAVARO A FIFA ÉV JÁTÉKOSA!!!
Én inkább meg sem szólaltam volna a helyedben...Madrid írta:nem néztem meg mert 1. nem az én dolgom 2. nem érdekel 3. honnan tudod hogy teljesítmény növelő szer volt??
fáj neki az igazságLG írta:Miért Payaso mit tartasz rajta humorosnak