Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd szólok, legalább akkor találkozunk élőben is. A mi meccseinken is elég jó szokott lenni a hangulat, aránylag sokan ki szoktak jönni. A héten talán még lesz egy, ha kapunk jégidőt.barca99 írta:És mikor szoktatok játszani? Mivel Debrecenben tanulok és élek is majdnem egész héten, egyszer lehet megnéznék egy ilyen meccset, mivel még sosasem voltam élőben, viszont állítólag nagyon király a hangulat.
És mikor szoktatok játszani? Mivel Debrecenben tanulok és élek is majdnem egész héten, egyszer lehet megnéznék egy ilyen meccset, mivel még sosasem voltam élőben, viszont állítólag nagyon király a hangulat.antiimperialista írta:
Sajnos Nyíregyen még nincs normális hokipálya, a Buszacsa mellett van egy kis sátor egy kis pályával, úgy tudom, szoktak ott is játszani. Én egy debreceni csapatban játszom (Debreceni Sólymok), itt van már jégcsarnok szabvány pályával. Egyébként gyakorlatilag már Debrecenben élek, de nem akarom átírni a tartózkodási helyet, mert a szülővárosomat mindig jobban fogom szeretni![]()
Neked és a többieknek is köszönöm a gratulációkat!
Ha nem utálnálak, még meg is köszönnémPerrero írta:Ha nem utálnálak, a végén még gratulálnék én is...![]()
![]()
Sajnos Nyíregyen még nincs normális hokipálya, a Buszacsa mellett van egy kis sátor egy kis pályával, úgy tudom, szoktak ott is játszani. Én egy debreceni csapatban játszom (Debreceni Sólymok), itt van már jégcsarnok szabvány pályával. Egyébként gyakorlatilag már Debrecenben élek, de nem akarom átírni a tartózkodási helyet, mert a szülővárosomat mindig jobban fogom szeretnibarca99 írta:Gratt!
Egyébként Nyíegyen hol lehet jégkorongozni? Buszacsa? és mióta működik a csapat?