Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pedig aggódhatsz, mert nem fog játszani januárban messi és eto'o. messi leghamarabb január végén térhet vissza, de tavaly is láthattuk ez nem megy olyan egyszerűen! eto'o-t február végére tervezik! kell majd még idő mindkettőjüknek, hogy játékba lendüljön, tehát a pool ellen max. a 2. meccsen lehet számítani rájuk, akkor is ki tudja milyen formában!!! ha ott nem megyünk tovább, akkor tök mindegy, h márciusban ott lesznek, ha a BL-ben nem tudnak játszani... a bajnokságban meg addig (még legalább 2 hónap) sok pontot el lehet vesztegetni...Cooltiszo írta:Én nem aggódom, nem tudom, de engem vhogy nyugodtsággal tölt el, hogy januárban már játszani fog Messi és Eto'o is, nem lehet őket figyelmen kívül hagyni, nagyon jó csapatunk van, de egy Eto'o-val egyszerűen más a játék, ő az a játékos aki, rengteget dolgozik a mezőnyben, és minden meccsen legalább 2 gólhelyzete van, amit sokszor magának is kialakít. Messi pedig ROnaldinho ellenpólusa a támadásokban, így kb. a 2 oldal veszélyessége egyenlő lesz, ami nem mindegy, 3ember Ronniera, vagy 2, és csak 1 Messin....
mit idegesketszEnrique írta:Ilyen nincs, ez hihetetlen, felfoghatatlan, iszonyatos, hogy egyszerűen képtelenek megverni ezt a nyamvadt madridot.... !!!
És ezek a cserék?! RIJKAAAARD, ébresztő!!!
Vagy én vagyok vak, és hülye és túl hozzá nem értő, de ez a Giuly, Ezquerro páros annyra iszonyat hulladék, hogy arra nem is találok szavakat. Nem értem mit lát bennük Rijkaard, nem bírom felfogni meddig kell még szenvednem a TV előtt kettejük játékát nézve...
HOL VAN SAVIOLA??? Réges-rég meggyógyult már, de még fél lábbal is jobbat nyújtana, mint a Gyula-Sánta páros.
Dühítő, baromira.![]()
Nem az a lényeg, hogy a Realtól 5 pontra vagyunk, hanem hogy ha megnyerjük az elmaradt meccsünket, akkor is csak pontazonosságban leszünk a Sevillával. Felejtsük már el, h mennyire vagyunk a Realtól, most nem ők a fő riválisok. Majd ha ott lesznek, lehet megint rájuk figyelni. Engem nem boldogít, ha 20 ponttal is vagyunk előttük, de nem az első helyen.Szakacs írta:EMBEREK, EMBEREK CSAK NYUGODTAN...Az atletico mindig is mumus volt, habar jobban kellet volna profitalni a madrid szerencsetlensegebol, de nem lett semmit, meg igy is 5 pont...az elonyunk...nem kell temetni senkit...
Tavasz az mar teljesen mas dimenzio leszna joejszakat mindenkinek
Akkor fejtsd ki azt a sok labdát... (Vagy nem egy meccset néztünk???)Los Banditos írta:Elösször is örülnék ha elfelejtenéd az okostojás jelzőt másrészről ha nem is sok de volt néhány támadás a jobboldalon is.Elég sok labdát kapott de rendre eladta vagy bohockodott.
Nem Thuram helyére kelett volna Giuly.Bekelett volna hozni Olmo-t a baloldalra Oleguert meg vissza középre.Motta helyére Saviola-->Iniesta visszalép a középpályára Savigol meg Giuly helyére.De ez csak szerény személyem véleménye.Rijkaard döntése számít én csupán elmondtam a véleményem.
Sima meccs is elég lenne...Enrique írta:kább Rijkaard, aki a csakazértsem Saviolát játsszatja helyette.
Én meg nem játszom a Barçában, úgyhogy nem lesz lehetőséged megnézni. Csodáld inkább az apró francia barátod játékát, őt nézheted - és sajnos én is.
[/color]
Okostojás! Kit raktál volna be??? Saviola volt Guilyn kívül az egyetlen igazi csere... A hiba ott volt, hogy a jobboldalt teljesen elfelejtettük... A meccs 80-85%ban baloldalt, vagy középen ment a támadás.... Giuly beállásáig nem is volt jobboldali támadónk... Iniesta és Xavi is jóval beljebb játszott...Los Banditos írta:Gratulálok Rijkaardnak és a stábjának hogy így elqrta ezt a meccset.Bár én mondotam az elején hogy a döntetlen lesz de nem gondoltam volna hogy így...Ezt a meccset simán hoztuk volna ha Giuly,Ezquerro csodás páros nem szerencsétlenkedik.
Mostmár komolyan: DOS SANTOST A FELNŐTT CSAPATBA
Az meg hab a tortán hogy Dinho nem játszhat a Getafe ellen...Bele sem merek gondolni hogy mi lesz ott az Ezqu-Guddy-Giuly hármassal.Bár ha Rijkaardnak akkor ezt a támadósort küldi ki csak a brazil helyett Saviola.
Nem utolsó sorban,a bíró kettö db jogos büntetőt nem adott meg...
A legjobbunk szerintem Iniesta volt,ő rajta látszott leginkább az AKARAT.
Ezekkel a sorokkal búcsuzom,joccakát mindenkinek!
Força Barça!
Mert még a labda elől is elfutott, megjátszhatatlan volt, nevetségeset alakított megint...redmiller írta:Nem is játszottuk meg a jobb oldalt!!! Úgy marha nehéz játszani, ha nem kapsz labdát, vagy indítást... Guilyt is 2-3 labdával próbálták indítani... Megnézném, te ilyen esetben hogy játszanál... Egész meccsen hanyagoltuk a jobboldalt...
Szerintem semmi olyan nem történt, amit le kellett volna fújni. Ez a vereség nem a bírón ment el, nem vele kell takarózni.Los Banditos írta:Nem utolsó sorban,a bíró kettö db jogos büntetőt nem adott meg...