Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:Látom egyre gyakrabban szó esik Alvesről, Abidalról és Quaresmáról.
Abidal sztem egy fantasztikus játékos, bármikor jöhet. Viszont nem kéne elfelejteni h van egy Zambrottánk és így ha Alves vagy Abidal jönne, két lehetőség lesz. Jön Alves és Zambrotta átmegy a bal oldalra, vagy jön Abidal a bal oldalra. Bármelyik nagyon jó lenne. Belletti nagy valószínűséggel elmegy,Gio és Silva egyre öregebb, tehát jó esély van arra h valamelyikük jöjjön.
Quaresma...Régebben nbem kedveltem, de a Portóban végre megtanult passzolni. Vele az a baj, h mikor és hol játszana. Messivel nem vetekedhet. Valaki azt írta h ő sérülékenyt, de sztemn ez nem igaz. Végre túl van azon az elnyúló izomszakadásos sérülésen és állítólag azt h ez az újabb problémája lesz, számítani lehetett. Ezen kívülviszont nem igazán volt sérülése és remálhetőleg bezekkel végleg lezárul ez az időszaka. Visszatérve Quaresmára: cserének túl jó, de a kezdőbe nem fog bekerülni.
Ez még nekem új, de jó hír.sub_bass írta:Emanuelson a láthatáron!? Örülnék neki, ha jönne
Hidd el nekem, ha ő jött volna, Frankék szorítottak volna helyet a kezdőben.Bapszi írta:Ja!Ha Henry jött vna,ő mennyivel játszott vna többet??....
Csak kérdés, h a portóban kezdő, akarna-e a barcában padozni???barca99 írta:Én simán adnék neki még egy esélyt, rohadt nagy playa, és mivel bevethető Ronaldinho és Messi helyén is ezért sztem a tökéltes megoldás lenne Ezquerro helyett.
Quaresma nagyon jól tolja most portóban, de spanyolban kipróbálta már magár egyszer és nem jött be neki! talán túl fiatal volt???Nito írta:Queresma az egyik kedvencem!!! naggyon is hiányoltam a VB-rőlCooltiszo írta:Ricardo Quaresma: http://youtube.com/watch?v=qFmYhZW63qI
Most nyilatkozta ,hogy szívesen játszana még itt ha kapna egy második esélyt, itt a helye, félelmetes ez az ember....
idén portoban jól tolta! atletico is vinné
Hát igen Messit tényleg nemlehetne kirakni. De Quresbá csellóban még C.ronniet is odaveri...kegyetlen amit labdával csinál...és milyen gyorsCooltiszo írta:Azért Messi más, őt senki se tudná kiszorítani innen...
Nekem is a kedvencem volt, már az első meccsen belopta magát a szívembe.
Akár... De én biztos találnék helyet neki a csapatban...Balszélen is tolja amugy nemcsak jobbon...Kedvenc játékosom. És azért az tulzás hogy megkapta az esélyt...Nem nagyon kapott bizalmat Rijkaardtól...1év után elküldeni...ilyen alapon jopár játékos már rég repülhetet volna a csapatból...na mind1 nemvalszínű hogy idefog kerülniLG írta:Megvolt az esélye a bizonyitásra, nem élt vele. Amugy is kinek a helyén játxana, Messién![]()
Queresma az egyik kedvencem!!! naggyon is hiányoltam a VB-rőlCooltiszo írta:Ricardo Quaresma: http://youtube.com/watch?v=qFmYhZW63qI
Most nyilatkozta ,hogy szívesen játszana még itt ha kapna egy második esélyt, itt a helye, félelmetes ez az ember....
Ezt én is olvastam, de sztem kacsa, mert az Eurobarcán semmi ilyesmiről nem volt szo, meg amugy is, miért kéne nekünk PalaciosReplay írta:LabdaszedőReyes és Raulű írta:oleguernek mi az eredeti posztja?![]()
Más:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129827&Nem fogadta el az FC Barcelona - sajtóértesülések szerint - 18 millió eurós ajánlatát Rodrigo Palaciosért a Boca Juniors labdarúgócsapatának elnöke, Mauricio Macri.