Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A spanyolok, a portugálok, és döntőbenLos Barrachos írta:Ja én a brazilok elleni meccsen kívül mást nem is tudok felhozni, ahol jól játszott.
Alaposan rápihent arra,hogy 3 meccsen jól játszon...LG írta:Nem kell minden meccsem 100 százalékot nyujtani, na de 1 VBnLos Barrachos írta:Én is ezzel értek egyet, én csak a tényt írtam le, hogy mindenki azt várja tőle, hogy minden meccsen százszázalékot kell adnia, pedig ezt szinte lehetetlen, hiába a világ egyik legjobb játékosa.![]()
Nézzül meg: Zidane megmutatta még 1x a világnak, h mekkor játékos is ő. Igy kell..
Egyáltalán nem, ez tényleg úgy van ott a foci az tényleg országos vallás.Ronnie szobrát is hogy ledöntötték, monjuk korai is volt még szerintem, azért mondjuk ha megkapnák a Brazilok a '14-es VB-t és netán meg is nyernék, hát nem tudom mi lenne ott, de ha nem nyernék meg, akkor meg főleg...Los Barrachos írta:Korábban azt is elmondták, hogy Brazíliának egy második hely már nemzeti gyász, akkor ez a korai kiesés mi volt? Kicsit felfújják az ügyet azthiszem...
Ígyígy!!!!!!!Lg,,,, Los Barrachos sem azt mondta h mindig 100%ot kell adni,hanem h szinte lehetetlen azt nyújtani.Los Barrachos írta:Én is ezzel értek egyet, én csak a tényt írtam le, hogy mindenki azt várja tőle, hogy minden meccsen százszázalékot kell adnia, pedig ezt szinte lehetetlen, hiába a világ egyik legjobb játékosa.
Nem kell minden meccsem 100 százalékot nyujtani, na de 1 VBnLos Barrachos írta:Én is ezzel értek egyet, én csak a tényt írtam le, hogy mindenki azt várja tőle, hogy minden meccsen százszázalékot kell adnia, pedig ezt szinte lehetetlen, hiába a világ egyik legjobb játékosa.
Ha nagyon akar Leo Franco, akkor tudott volna vetődni, csak későn vette észre a labdát, pont a sorfal miatt.Drigo írta:Nemtudom.Szerintem ez elég nagy kapus hiba volt.Felállítja a sorfalat, és akkor a hosszúra kéne helyezkednie, és amúgysem men annyira fickára(bár lehet, hogy arra számított, hogy a rövid felsőbe próbálja meg rugni, de ezt sztem akkor is fognia kellett volna).
Persze nem akarom elvenni az érdemeit
Nemtudom.Szerintem ez elég nagy kapus hiba volt.Felállítja a sorfalat, és akkor a hosszúra kéne helyezkednie, és amúgysem men annyira fickára(bár lehet, hogy arra számított, hogy a rövid felsőbe próbálja meg rugni, de ezt sztem akkor is fognia kellett volna).Los Barrachos írta:Igen és el kell árulnom, hogy én azt akartam az Atlético ellen, hogy sorfal alatt lőjje, mint a Werder ellen, de nagyon meglepett ezzel a húzásával. Ahogy emlékszem már máskor is volt ilyen átlövéses gólja a kapu másik oldalába...