Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Motta!!! Meccs eljén odalép és nem lesz kedve ugrándozni!Los Banditos írta:kifogja meg Crouchot
Nehéz lesz...
Az a baj, hogy a Liverpool "ötletelen" játéka nem igazán fekszik a Barcának. A beivelések elleni védekezésünk mindig is gyenge volt. Meg aztán ellenünk a Nou Campban kontrára, meg rögzített játékokra fognak támaszkodni, ami ellen szintén rossz a védekezésünk, ráadásul nekik meg a megy jól.lionelmessi19 írta:A pool x-elt a városi rangadón az everton ellenében, hazai pályán.
Végignéztem a meccset, hát mit mondja, a pool nem játszott valami ötletdúsan, mondhatnám, ugyan azt csinálták, amit mi mostanság, mezőnyfölény, de sok befelyezetlen, ötlettelen támadás.
ha Messi és Etoo rendeben lesznek, és a pool ugyan így játszik majd, mint ma, akkor megverjük őket...
csak azt nem értem, hogy akkor mi az anyjuknak hoznak ilyen szabályokat...fcbarcelonazsombi írta:Liverpool le fogja igazolni Mascharanot a West Hamtől, mert az argentin középpályás meg kapta a fifatól az engedényt, hogy egy évbe kétszer igazoljon új csapatba
L.Pool elég ingadozó,tavaly Benfica simán kiejtette őket,de ehhez nekünk a legjobb formánkat kell hozni,nem olyat amit a napokban láthattunk..kovinho írta:Majd kiváncsi leszek a Poolra ellenünk, hisz a Chelsea ellen is nagyott játszottak bár tudom hogy az nem az a Chelsea de aki minket vertde akkor is ez figyelmeztetés
![]()
nem lesz ez olyan könnyű menet....(szerintem)
![]()
?????????mivel nincs garancia a telt házra, valószínűleg majdnem mindenki bejut a stadionba,
Hát azért a mai mecstől nem kell hanyatt vágnunk magunkat, iszonyatos [auto_cenzúra] napot fogott ki a Bolton, ezt a csapatot majd' bárki megverte volna.ozsimiki írta:Fizikailag nehéz lesz őket felülmúlni,de nem is arra kell rámennünk!Slither írta:A Poolnak mindig is jól ment az altatás.Meg hát fizikailag is jól fel tudják örölni az ellenfeleket! És nem utolsó sorban télen pörögnek fel leginkább.
Crouch a magasságával viszont jelentős veszélyt fog jelenteni minden pontrúgásnál,rá nagyon oda kell majd figyelnie Puyiéknak![]()
Ezek ellenére örülök,hogy őket kaptuk,nagyon hajtós 2 meccsnek nézünk elébe...
De mi fogunk továbbmenni! FORZA BARCAAA![]()
Fizikailag nehéz lesz őket felülmúlni,de nem is arra kell rámennünk!Slither írta:A Poolnak mindig is jól ment az altatás.Meg hát fizikailag is jól fel tudják örölni az ellenfeleket! És nem utolsó sorban télen pörögnek fel leginkább.
Hát igen 2 perc alatt két gól nem semmi.El Payaso írta:Vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit