2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről.
Teljesen igazad van,amikor még Alonso feltörekvő tehetség volt imádtam,de azóta megváltozott a világ és elsősorban Alonso.Game90 írta:De egyikük sem akkora parasztDos Santos írta:De egyikük sem KÉTSZERES VILÁGBAJNOK.Erről ennyit.DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről.bocs, de lehet, hogy csak az utálat beszélt belőlem
Tutit siker, az nem kétséges!lacer írta:De kiváncsi leszek Barcelonában a Real Madridos Mercire is.
Kiváncsi leszek Alonsonak hogy megy majd egy kevésbé stabil autóval. Sztem Kimi tavaly előtt simán megverte volna Alonsot ha nem egy Merci van alatta..Los Barrachos írta:Én idén se várok többet a Mercitől, mint amit mutattak az utóbbi években, Ron Dennisék nem tudnak valami újjal előrukkolni, csak abban, hogy minden évben új festést kap az autó, amivel egy-két, csak a látványra sokat adó szurkolót szereznek maguknak.
De egyikük sem akkora parasztDos Santos írta:De egyikük sem KÉTSZERES VILÁGBAJNOK.Erről ennyit.DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről.
De egyikük sem KÉTSZERES VILÁGBAJNOK.Erről ennyit.DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről.
Nálam meg úgy volt,hogy 1992 óta (7éves korom ótaGame90 írta:Én amióta Forma-1et nézek (kb 1998-9 óta) a Ferrarinak szurkolokfőleg Schumi miatt volt ez a ,,vonzalom''
De most, hogy Raikkönen jött már nem az igazi
Sose szerettem őt igazából, de hát ez van
Viszont, ha esetleg vb-t nyerne sztem azért megkedvelném
Ahhoz előbb le is kell tenni valmit az asztalra.gianni írta:Előbb-utóbb többen fognak szurkolni az alonso-mclaren "csomagnak".
Mire alapozod eztgianni írta:Előbb-utóbb többen fognak szurkolni az alonso-mclaren "csomagnak".
ÉrtemDos Santos írta:"szurkolj továbbra is Kimi-nek, Pirosban"
Kösz nem, inkább maradok a Mekinél.![]()
Talán rosszul fejeztem ki magam az előbb.Szóval attól hogy a finn lelépett még nem áll meg a világ, ugyanúgy maradok McLaren drukker.Csak kár.No de nem baj, jövőre látja majd eleget a Mclarent amikor Alonso mögött szívja a port.
Na várj! Ez zavaros most nekem, szóval a két finn miatt bírtad magát a McLaren-t,azért szorítottál nekik, erre most jön egy olyan,akit nem bírszDos Santos írta:barca99 írta:Viszont a McLarenesek koppantak a legnagyobbat:
Alonso megy a McLarenhez; neki tuti nem tudok szurkolni
Kimi Ferrariba ül, de eddig mindig a Ferka ellen szurkoltam...
Kimi vagy McLaren? Ilyen lehetetlen helyzetbe hozni az embert!![]()
Kiminél maradok
Nálam dettó ugyanez a helyzet volt amikor minden letisztázódott.Még anno Hakkinen miatt kezdtem drukkolni a McLarennnek, aztán jött Raikkonen.Most meg itt van Mr Becsvágy,akit nem igazán bírtam,de mindig elismertem és ha ő kell a sikerhez, hát akkor hajrá.
barca99 írta:Viszont a McLarenesek koppantak a legnagyobbat:
Alonso megy a McLarenhez; neki tuti nem tudok szurkolni
Kimi Ferrariba ül, de eddig mindig a Ferka ellen szurkoltam...
Kimi vagy McLaren? Ilyen lehetetlen helyzetbe hozni az embert!![]()
Kiminél maradok
Ezzel speciel a Schumis időkben is így voltam, de a Schumacher-Irvine, se a Schumacher-Barrichello és se a Schumacher-Massa páros nem nagyon izgatott engem, mindig is csapatpárti voltam, sose pilótapárti.ozsimiki írta: Most az lesz számomra az elsődleges,h Ferrari siker legyen,felőlem Massa is nyerhet,Kimi is.... most a csapat lesz a lényeg!