Na én ilyet életemben nem fogok csinálniVito írta:rajzolj autót MS pain-tel.
177-es kiszálló??Akkor Ti nem dupla kiszállóval játszotok.Krojf írta:Komáim!
Nekem pedig volt egyszer egy 177-es hármasom!
Ráadásul kiszálló volt! Aznap este a "vert sereg" ingyen áztatott el!
Kemény vagyok, mi?
Büszkélkedik Krojfotok.
Egyszer dobtam egy 160 atGame90 írta:Tudom én aztMr. Master írta:A 180okra pedig még gyurni kell egy kicsitCsak hülyeségből írtam
![]()
Tudom én aztMr. Master írta:A 180okra pedig még gyurni kell egy kicsit
Na, akkor lehet, hogy beszerzek egyetSylvinho_ írta:Tegnap mondta a közvetítésben Pálinkás Miki is, hogy olyan 6 és 10 ezer közt tudsz venni jó darts táblát.Márkában sztem a legjobb az Unicorn.
Érződöttlionelmessi19 írta:Nálatok nem érződött?
Olyannyira szeretem, hogy itt Debrecenben dartsozom is.Game90 írta:Sylvinho_ szereted a dartsotAkkor már ketten vagyunk
![]()
Van még darts-fan itt nálunk![]()
Ökhmmmm!Game90 írta:Sylvinho_ szereted a dartsotAkkor már ketten vagyunk
![]()
Van még darts-fan itt nálunk![]()
Persze - persze, nem is azért mondtam, hogy most bárkit is áttérítsek az én oldalamra, ez a fórum a véleménynyilvánításra lett kitalálva.Mindenki azt hisz amit akar.barcakiraly írta:kinek a pap kinek a papné tudod
kinek a pap kinek a papné tudodDrigo írta:Győzikének is van rajongói klubja...aztán?Szerintem már szánalmas amiket az az ember csinál, ha mondjuk viccből közvetítene így egy meccset az oké, de hogy állandóan ezt csinálja, az már kicsit idegesítő, meg nem véletlen, hogy csak az RTL-nél(magyar foci) meg a SportKlubnál kapott munkát.(meg előtte volt a tv2nél is...)
Horti a királybarcakiraly írta:nem véletlenül van rajongói klubja. nekem eddig az tetszett a legjobban amikor 2 brazil csapat meccsének 2. félidejének kezdése előtt azt mondta : " Na kezdődik a szürkemarhák meccsének második unalmas félideje"