Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg az is nagy dolog , hogy újonc ként 4 comebackje volt(utolsó negyedbe hátrányból fordítás), és 2 OT-t nyert futott TD-vel! Na így már más a véleményed?grecki írta:Bocsi, ha nem lettem volna egyértelmű, az év játékosa díjat még nem ítélték oda, ez csak nagyon valówszínű... Bocs, ha ti is így értelmeztétek!
Young? Én nem adtam volna neki. Ilyen statisztikákkal nem. Igaz, hogy nagyon jó futó-irányító, de ilyen alacsony passer ratinggel nem büszkélkedhet. Meg, hogy több interceptiont dobott, mint TD-t.
Year Team G GS Att Comp Pct Yds YPA Lg TD Int Tkld 20+ 40+ Rate
2006 Tennessee Titans 15 13 357 184 51.5 2199 6.16 53 12 13 25/129 33 1 66.7
Az viszont az ő malmára hajtja a vizet, hogy egy tönkrevert Titansből rájátszásba esélyes csapatot faragott. Na jó, ez nem csak az ő érdeme...
TVU-n tudod nézni. Igaz nem olyan jó, mint a tv, de legalább látod...antiimperialista írta:Irigyellek Titeket, srácok... Reménykedtem benne, hogy a Cowboys meccsét adják majd. Kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek, főleg úgy, hogy akár ez is lehet számukra a szezon utolsó meccse... Bár, ha a kulcsemberek jó napot fognak ki, ez a Cowboys bárkit képes elkapni.
Sztem nem kell annyira izgulni, ez a Seahawks sem a tavalyi, egy sérülésből felépült Hasselbeckkel és Alexanderrel, bár utóbbi egyre inkább magáratalál! De tényleg, ha Romo nem kezd el izgulni, és dobálni össze-vissza, nem lehet baj szerintem! Én is "nektek" szurkolok!antiimperialista írta:Irigyellek Titeket, srácok... Reménykedtem benne, hogy a Cowboys meccsét adják majd. Kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek, főleg úgy, hogy akár ez is lehet számukra a szezon utolsó meccse... Bár, ha a kulcsemberek jó napot fognak ki, ez a Cowboys bárkit képes elkapni.
Feltöltöd egy oldalra, és aztán avatar belinkelése mezőbe másolod be a linket, így nem lesz átmásolva a kép, és engedélyez nagyobbat is!grecki írta:off:
Hogyan raktatok fel ekkora avatart??
A szívemből szóltál testvér!Mardel írta:Jaja, eddig grecki és én testesítjük meg a Barca-Eagles duál szurkolói klubbot!
Én isGame90 írta:Én is örülnék több Suns meccsnek![]()
Nekem nem lenne sok,ha játszana Wade és Shaq.Game90 írta:Csütörtök, Sport1 1:30 Miami-LA Clipperskicsit sok nekem a Miami meccs