Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tetszik, ahogy Henkéről bexélt. Nem keveset tett ő csapatért. Megnyert nekünk 1 BL döntőt, csereként is rugdosta a golokat, és mikor kellett helyettesitette Etoot, jobban mint most Guddy. Amugy meg Gundjonsen ha fele anyira lenne golerős mint Henke, akkor lehet már eldőlt volna a bajnokság...Ordog írta:Na majd meglátjátok... Most is ő fogja eldönteni a Getafe elleni meccset. Be fogja bizonyítani, hogy jóval többet ér, mint egy 30 akárhány éves "öregember"
Azok után hogy a Herthában kisgyerekeket vert neis várd hogy éltessem.Saviola írta:Jéééézusom..Király mekkorát hibázott..üröm az örömben..s így
Manchester United 2-1 Aston Villa
Gólok:Larsson 54',Solksjar 92'
Glory,Glory Manchester United!
Hatalmas hiba volt,tény,de unalmas,hogy folyamatosan fikázod.Los Banditos írta:Lehet hogy Király a neve,de úgy véd mint egy koldus.Nem nagyképűség ha aztmondom hogy ezt még énis megfogtam volna...![]()
Los ezt a szófordulatot egyedül talátad ki vagy segítettek benne???Los Banditos írta:Lehet hogy Király a neve,de úgy véd mint egy koldus.Nem nagyképűség ha aztmondom hogy ezt még énis megfogtam volna...![]()
Lehet,hogy ezt megfogtad volna,de a másik 4-5-t nem..Los Banditos írta:Lehet hogy Király a neve,de úgy véd mint egy koldus.Nem nagyképűség ha aztmondom hogy ezt még énis megfogtam volna...![]()
OFF:Aha,csak a leírtakat látnánk már..hosszútáv..nekünk most kéne,hogy norm. formába legyen Guddy..s szerintem még elég messze van attól..néha olyan dolgokat csinál,hogy kitépen a hajam..nem akarom lehúzni,nincs vele semmi bajom,de nehogy már elégedettek legyünk vele,mert én személy szerint többet várok tőle,s án kívánom a legjobban,hogy végre igazán ott legyen a toppon..Ordog írta:Gudjohnsen igen is tudja pótolni Larsson-t megfelelően... Kiváló a testfelépítése, jól fejel és egyre jobban kezd beilleszkedni a spanyol stílusba. Jó hogy jött és nem vallott szégyent akkorsem mikor övé lett a kezdő csatárt poszt! Igaz az első pár meccsen nem brillírozott, de azóta meccseket döntött el, és nagyszerűen használja ki a helyzeteit!Bodi írta:Istenem Larsson de hiányzik nekünk,már most látszik,hogy milyen jól kiveszi a részét az összjátékokból,hozzá képest Gudjonsen...![]()
Jobb is, hogy ő van itt nem pedig egy őskövület akiben nagyobb a veszély hogy lesérül... Guddyra lehet építeni hosszú távon és kezdi meghálálni a bizalmat, és ami a legfontosabb hosszú távon lehet rá számítani nem csak 3-4 hónapokra hogy utána törjék a fejüket a vezetők, hogy kit szerezzenek helyette megint!!
Könyörgöm zárjuk már le ezt a Henke témát örökre! Be lehetne már fejezni azokat a dumákat amik Henkét istenítik Guddy-t meg lehúzzák...
Jelenleg a két játékos között (hosszútávon) ég és föld a különbség Guddy javára!!!!!
Gudjohnsen igen is tudja pótolni Larsson-t megfelelően... Kiváló a testfelépítése, jól fejel és egyre jobban kezd beilleszkedni a spanyol stílusba. Jó hogy jött és nem vallott szégyent akkorsem mikor övé lett a kezdő csatárt poszt! Igaz az első pár meccsen nem brillírozott, de azóta meccseket döntött el, és nagyszerűen használja ki a helyzeteit!Bodi írta:Istenem Larsson de hiányzik nekünk,már most látszik,hogy milyen jól kiveszi a részét az összjátékokból,hozzá képest Gudjonsen...![]()
De én az Arsenalt jobban szeretemgianni írta:Ne kívánjunk senkinek semmi rosszat,csak azért szurkoljunk,hogy a mieink egészségesek legyenek mert akkor jöhet bárki!