Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak én is nagyon örülnék, mert ez a két év annyira borzasztó volt. Szinte esélyünk se volt a rájátszásra. Na de mind1 majd jövőre.Game90 írta:Bobby Petrino a Falcons új edzője![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130764&
Jó lenne már jövőre a rájátszásban szerepelni a Falconsnak![]()
Köszi, lehet Te segítettél!antiimperialista írta:Az Eaglesnek szurkolok, legalább grecki és Mardel kollegák örülhessenek. Az eddigiek alapján jobban meg is érdemelnék a továbbjutást, mint a Giants.
Mert szinte minden csapatban a QB-nek ez is a feladata, mert ha "trükkös" játékra kerülne sor akkor kell 1 irányító. Az meg túl feltünő lenne ha pont 1 play-re menne be a QB.mrmonster írta:Összefoglalót láttam a www.nfl.com honlapon a Cowboys-Seahawks meccsről. Romo - hihetetlen hiba, ilyenen elbukni a továbbjutást. Az idegesség mit tesz az emberrel. Most lehet hogy oltári hülyeséget mondok, de ha ő lépett elő első számú irányítónak, akkor miért terhelni még azzal is, hogy ő a "labdatámasztó" ember a special teamben?![]()
Hajrá New Orleans Saints!
Az nem kifejezés, hogy mennyire gyengék voltak. A harmadik harmadban sikerült a Chiefsnek az első first downt összehozni...Game90 írta:Kansas-Indianapolis 8-23![]()
Az utolsó két negyed játéka alapján (amit már láttam) sztem megérdemelt a Colts sikerManningnek 3 eladott labdája volt. Kansas támadójátéka egy nagy 0 volt.