Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De sz@#!redlions írta:2-3 éves vagy??????Pilfer írta:24 vok mostCharlie írta:Fogalmam sincs...Nem akarok tippelni,de ha azt mondod hogy ez a kép régebbi rólad akkor azt mondanám hogy vagy 20éves lehetx,persze tutira hülyeséget tippeltem
![]()
Amúgy menny is?![]()
C.a kép kb 2-3 éves lehet
![]()
Ja, a kép...
Majd jövök én egy stílusos Nou Campos képpel.Charlie írta:Eddig felfedte magát:
Eszter
rhynn
redlions
Enrique
Peti
Zsolti
Rapika
Silvanus
Badi
Pilfer
Charlie
Ennyi!Nem sok.
C.
Én megtettemCharlie írta:Kicsit hogy fellendítsük a topikot ezért aki teheti linkeljen be a barátnőjéről képet![]()
![]()
C.
Presze, így is nagyon jól lehet látni hogy mennyire jól nézel kiCooltiszo írta:Köszi!Enrique írta:Megcsináltam neked Cooltiszo, ha nem haraxol!
Amúgy ez is egy [auto_cenzúra] kép rólam. Ritkán vannak jó fotóim, meg a minőség sem a legjobb, mert teloval csináltam, az meg azért nem annyira jó. De azért szép vagyok , ügye?:D:D:D![]()
![]()
Köszi!Enrique írta:Megcsináltam neked Cooltiszo, ha nem haraxol!
Tudom én...Nem is gondoltam komolyan,csak rossz hogy alig fedik fel magukat a fórumozók!redlions írta:Szerintem ehhez a beleegyezésük kell.Charlie írta:Kicsit hogy fellendítsük a topikot ezért aki teheti linkeljen be a barátnőjéről képet![]()
![]()
C.
Szerintem ehhez a beleegyezésük kell.Charlie írta:Kicsit hogy fellendítsük a topikot ezért aki teheti linkeljen be a barátnőjéről képet![]()
![]()
C.
2-3 éves vagy??????Pilfer írta:24 vok mostCharlie írta:Fogalmam sincs...Nem akarok tippelni,de ha azt mondod hogy ez a kép régebbi rólad akkor azt mondanám hogy vagy 20éves lehetx,persze tutira hülyeséget tippeltem
![]()
Amúgy menny is?![]()
C.a kép kb 2-3 éves lehet